Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Ο.Τ.Α. Νομού Αρκαδίας: Συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του Άξιον Εστί


Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αρκαδίας θα συμμετάσχει στην εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ», σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Απριλίου, ώρα 10:00-16:00 και την Τρίτη 28 Απριλίου, ώρα 9:00-14:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη.

Η Εθελοντική προσφορά είναι ο μοναδικός τρόπος κάλυψης των αναγκών των παιδιών σε αίμα, αφού δεν υπάρχει αυτάρκεια, καθώς οι ανάγκες τους καθημερινά ολοένα και αυξάνονται, τη στιγμή που σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία νοσηλεύονται στο νοσοκομείο  «ΠΑΙΔΩΝ» ετησίως τριακόσια (300) παιδιά που χρειάζονται αίμα.

Κανένα παιδί και κανένας γονιός δεν πρέπει στις μέρες μας να νιώθει μόνος και αβοήθητος μπροστά στην αρρώστια του καρκίνου.

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας να συμμετάσχουν σε αυτή τη δωρεά ζωής προς τους συνανθρώπους μας.

Πληροφορίες:  Τηλ: 6982541468, 6972237943.



      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΣΩΖΩΝ ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog