Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Πανελλήνιος Αγώνας με μοτοσικλέτες / Ένα (βίντεο) με πολλά γκάζια

Πολύ κόσμο έφερε στην Τρίπολη ο Πανελλήνιος Αγώνας με μοτοσικλέτες – Δείτε βίντεο με πολλά … γκάζια (vd)


Ο 1ος Αγώνας του Πανελλήνιο Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσικλετών έγινε την Κυριακή στην πίστα του αεροδρομίου της Τρίπολης.

Τον αγώνα παρακολούθησε πολύς κόσμος ο οποίος ήρθε από πολλές περιοχές της χώρας για να δει από κοντά το μοναδικό αυτό θέαμα!

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της ΛΕΜΟΤ Μαρία Τσεσμελή είπε ότι πήγαν όλα καλά στον αγώνα, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Οι συμμετοχές ήταν σχεδόν 70.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, δήλωσε χαρούμενος που κατάφερε ο Δήμος να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια και τόνισε ότι τέτοιες προσπάθειες πρέπει να «αγκαλιάζονται».
Να στηρίξουμε και να αναβαθμίσουμε αυτούς τους αγώνες, διότι είναι μία οικονομική και τουριστική τόνωση της Τρίπολης, τόνισε ο περιφερειακός σύμβουλος, Γιώργος Ρουμελιώτης.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος είπε ότι σκοπός του Δήμου είναι να εξελιχθεί η διοργάνωση διότι προσελκύει πολύ κόσμο στην πόλη της Τρίπολης.

Ο Ηλίας Τσουκάτος (από το Λεωνίδιο), με την κόρη του, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία» για τη συμμετοχή στον αγώνα.



kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog