Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαλόπολης

Σας ενημερώνουμε ότι:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, την 28η του μήνα Ιανουαρίου του έτους 2011 ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 6.00 μ.μ., προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής έργων του Δήμου αξίας μέχρι 5.869,41 € για το έτος 2011.

2. Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής έργων του Δήμου αξίας άνω των 5.869,41 € για το έτος 2011.

3. Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής εργασιών & μεταφορών (παροχή κάθε είδους υπηρεσιών) του Δήμου έτους 2011.

4. Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών προμηθειών & Αξιολόγησης αποτελεσμάτων διαγωνισμών και απευθείας ανάθεσης προμηθειών ΕΚΠ-ΟΤΑ του Δήμου για το έτος 2011.

5. Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών για εκποίηση και εκμίσθωση πραγμάτων του Δήμου για το έτος 2011.

6. Συγκρότηση Επιτροπής Εκτίμησης κινητών πραγμάτων και ακινήτων του Δήμου για το έτος 2011.

7. Συγκρότηση Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών του Δήμου με συμβιβασμό για το έτος 2011.

8. Συγκρότηση Επιτροπής σφράγισης και εκτέλεσης των διοικητικών πράξεων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και των επιχειρήσεων δικαιοδοσίας του Δήμου για το έτος 2011 και εφεξής.

9. Ορισμός Μέλους Επιτροπής για την Οριστική Παραλαβή του έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ & ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ».

10. Έγκριση της αριθμ. 28/2010 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου ΚΑΠΗ του Δήμου Μεγαλόπολης περί αναμόρφωσης του Π/σμού οικ. έτους 2010 για την καταβολή της δαπάνης εκτέλεσης της εργασίας θαλασσίων λουτρών.

11. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 22 του Ν, 3614/2007 για την πράξη «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΗΛΕΘΒΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (Β' ΦΑΣΗ)».

12. Τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Μεγαλόπολης και του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών (ΕΚΕΦΕ) «Δημόκριτος» για τη μέτρηση συγκεντρώσεων αιωρούμενων σωματιδίων.

13. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου Α.Π.Ε.) του έργου «Συντήρηση και διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων Τ.Δ. Κάτω Καρυών».

14. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου Α.Π.Ε.) του έργου «Ανάπλαση Νεκροταφείου Τ.Δ. Κάτω Καρυών».

15. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (2ου Α.Π.Ε.) του έργου «Επισκευή και Συντήρηση Δημοτικού Σχολείου - Πνευματικού Κέντρου Λυκοχίων».

16. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου Α.Π.Ε,) του έργου «Κατασκευή αρδευτικών αυλακών Δ.Δ. Κ. Καρυών, Θωκνίας, Ν. Λυκοσούρας, Τριποτάμου».

17. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου Α.Π.Ε.) και του 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων Εργασιών (1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε.) του έργου «Συντήρηση Δημαρχείου Μεγαλόπολης».

18. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου Α.Π.Ε.) και του 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων Εργασιών (1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε.) του έργου «Αντικατάσταση τμήματος κεντρικού εξωτερικού αμιαντοδικτύου ύδρευσης πηγής Σαβαλά».

19. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου Α.Π.Ε.) του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Δ. Ραψομμάτη».

20. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου Α.Π.Ε.) του έργου «Συντήρηση - Ανάπλαση δημοτικών χώρων Τ.Δ. Λυκαίου».

21. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου Α.Π.Ε.) του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας» Δήμου Μεγαλόπολης.

22. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Δ. Βάγγου».

23. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Δ. Άνω Καρυών».

24. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Δ. Μαραθούσης».

25. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Εργασίες αναβάθμισης των χώρων υγιεινής του Γυμνασίου και Λυκείου Μεγαλόπολης, καθώς και αναβάθμιση των χώρων που στεγάζεται το ΕΠΑ.Λ. του Δήμου Μεγαλόπολης Ν. Αρκαδίας».

26. Παραλαβή της μελέτης του έργου με τίτλο «Διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου Ιερού Προσκυνήματος Αγίας Θεοδώρας Τ.Δ. Βάστα».

27. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας παγκακιών στα πλαίσια υλοποίησης των απολογιστικών εργασιών του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Δ. Μεγαλόπολης».

28. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας μαρμάρινης πλάκας για την τοποθέτηση της στην πλατεία Τ.Δ. Άνω Καρυών.

29. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας επίπλων & λοιπού εξοπλισμού για την κάλυψη αναγκών λειτουργίας της Αίθουσας Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

30. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας μεταλλικών στοριών για την ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου.

31. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας ανταλλακτικών επισκευής και συντήρησης οχημάτων του Δήμου.

32. Περί απευθείας μίσθωσης ακινήτου - αποθήκης για την κάλυψη των αναγκών και την εξυπηρέτηση των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

33. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου της "2ης Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής 3ου Δημοτικού Σχολείου - 2ου Νηπιαγωγείου" - Τροποποίηση της αριθμ. 72/2010 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

34. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου της "4ης Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής 1ου Δημοτικού Σχολείου - 3ου Νηπιαγωγείου" - Τροποποίηση της αριθμ. 70/2010 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

35. Διαγραφή χρεών από τους Βεβαιωτικούς Καταλόγους Ύδρευσης - Αποχέτευσης και Πεζοδρομίων Τ.Δ. Μεγαλόπολης Δήμου Μεγαλόπολης,

36. Διαγραφή χρεών από τους Βεβαιωτικούς Καταλόγους, Προστίμων Κ.Ο.Κ Δήμου Μεγαλόπολης.

23 σχόλια:

  1. Κυρία μου, είσαι και καθηγήτρια και δεν ξέρεις να διαβάζεις ή παραποιείς ηθελημένα αυτά που διαβάζεις στην εκπομπή σου;
    Στη φράση αυτή "στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης" πού κατάλαβες ότι αναφέρονται στο ισόγειο του Δημαρχείου όπως είπες; Στο ισόγειο του δημαρχείου έχουν εγκατασταθεί πλέον γραφεία και υπάλληλοι από τους τέως δήμους Φαλαισίας και Γόρτυνος που ήρθαν στη Μεγαλόπολη. Η Αίθουσα συνεδριάσεων του Συμβουλίου, εκεί άλλωστε έγινε και το πρώτο συμβούλιο της νέας χρονιάς είναι από φέτος σε άλλο μέρος και συγκεκριμένα σε αίθουσα του Γραφείου Γεωργικής Ανάπτυξης, πίσω από το Κέντρο Υγείας. Αν το γνωρίζεις το αναφέρεις, αν δεν το γνωρίζεις δεν αναφέρεις αυτά που φαντάζεσαι γιατί θα πάει ο κόσμος την Παρασκευή στο Δημαρχείο, θα το βρει κλειστό και θα βρίζει εσένα που τον έστειλες εκεί.
    Και επειδή κάποιοι μπορεί να μην γνωρίζουν ότι συνεδριάζουν αλλού ενώ εσύ το γνωρίζεις, δεν έχεις το δικαίωμα να δίνεις λάθος πληροφορίες για τους δικούς σου λόγους.
    Γι' αυτό αύριο να το ξαναπείς σωστά μην έχουμε προβλήματα και τα ρίξεις στον κ. Κάβουρα ή στον κ. Δήμαρχο ή στην Υπάλληλο που γράφει τις προσκλήσεις.
    Άντε μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή τα μισά ακούσατε προφανώς, ανέφερα και τα 2 σημεία ( και την αίθουσα του Γραφείου Γεωργικής Ανάπτυξης, πίσω από το Κέντρο Υγείας και το ισόγειο του δημαρχείου). Βέβαια στο πνεύμα της άκρίβειας που αναφέρεσθε, θα έπρεπε να αναγράφεται η ακριβής νέα θέση και στην πρόσκληση!
    έτσι ώστε να μην μπερδεύεται κανείς... μην ξεχνάμε πως είναι η πρώτη ουσιαστικά τακτική συνεδρίαση.
    Τώρα τα υπόλοιπα τα αντιπαρέρχομαι στο πνεύμα του νέου έτους, που προφανώς δεν σας έχει αγγίξει.
    Γ. Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτυχε να ακούσω και εγώ το συγκεκριμένο κομμάτι, βρισκόμουν σε κάποιο κατάστημα και δεν μπόρεσα να ακούσω μεγάλο κομμάτι, αλλά άκουσα να αναφέρετε πως η συνεδρίαση γίνεται στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. άρα θα γίνει στο ισόγειο του δημαρχείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή κυρία μου, τα μισά θυμάστε από όσα είπατε, να σας τα θυμίσω για να εμπεδώσετε και σεις ότι τονίζατε το ισόγειο του Δημαρχείου με μια σιγουριά 100%.
    Άκουσα ξανά την εκπομπή το βράδυ και σας παρουσιάζω:
    "Κάτι το οποίο θα πρέπει να διορθώσω, το βλέπω τώρα και στην επίσημη πρόσκληση που έχει αποστείλει ο πρόεδρος κ. Κάβουρας είναι ότι η τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης το οποίο σημαίνει ότι θα γίνει στο ισόγειο του Δημαρχείου, παρότι επαναλαμβάνω σε προσωπική κουβέντα που είχαμε για το συγκεκριμένο θέμα πριν κάπιοιες μέρες, είχαμε αυτή την ενημέρωση, βλέπω τελικά στην ανακοίνωση ότι η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο του Δημαρχείου, εκεί που γινόντουσαν μέχρι τώρα τα Δημοτικά Συμβούλια. Το θέμα είναι πως θα χωρέσουν, ένας αρκετά μεγαλύτερος αριθμός συμβούλων πέριξ των τραπεζιών. Αυτό είναι κάτι που φαντάζομαι θα το έχουν δει, θα το δούμε και μεις από κοντά την Παρασκευή".
    Και λίγο αργότερα: "Στο ισόγειο του Δημαρχείου, το λέω και το επαναλαμβάνω, στο ισόγειο του Δημαρχείου".
    Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι η ζωντανή εκπομπή που εσείς κάνετε δεν είναι εύκολη υπόθεση, σίγουρα λέτε πράγματα που μετά δε θυμάστε ή θέλετε να πείτε κάποια και δεν τα λέτε νομίζοντας ότι τα έχετε πει, αντιπαρέρχομαι και εγώ τα υπονοούμενά σας για το νέο έτος που μάλλον εσάς σας έχει αγγίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιωάννης Ασημακόπουλος26 Ιανουαρίου 2011 στις 7:18 π.μ.

    Συγνώμη αλλά νομίζω ότι κάποιοι έχουνε χάσει τη μπάλα. Δεν ξέρω ποιός είναι ο κύριος που "χτυπιέται" για το ότι η κ Δημητρακοπούλου θεώρησε ως αίθουσα του ΔΣ τη μέχρι τώρα αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ στο δημαρχείο. Κι εγώ έτσι νόμισα γιατί ποτέ δεν έγινε κάποια σχετική ανακοίνωση από το δήμο ότι οι συνεδριάσεις θα γίνονται στην αίθουσα του Γραφείου Γεωργικής Ανάπτυξης. Εκτός κι αν ο κ. Δήμαρχος το ανακοίνωσε στα ΜΜΕ της Καλαμάτας ή της Τρί[πολης όπως συνηθίζει εδώ και τέσσερα χρόνια να κάνει. Αλλά το θέμα δεν είναι εκεί...
    Αντί ο εν λόγω κύριος ή κυρία, να κόπτεται για την ασήμαντη αυτή παρεξήγηση, ας ρίξει μια ματιά στα θέματα που θα απασχολήσουν το ΔΣ στην επόμενη συνεδρίαση για να δεί ότι εκεί είναι το πραγματικό πρόβλημα. Η Μεγαλόπολη έχει δεκάδες προβλήματα αλλά εκεί το ίδιο βιολί με επιτροπές, αναθεωρήσεις και πέρα βρέχει.
    Η ΔΕΗ ξεπουλιέται. Τα διόδια μας καίνε. Η Μεγαλόπολη με τη νέα ΕΟ απομονώθηκε. Το περιβάλλον πάει απο το κακό στο χειρότερο. Τα χωρι'α ρημ,άξανε. Οι γερόντοι εκεί βιώνουν την τέλεια απομόνωση. Οι δρόμοι έχουν γίνει γράνες. Η ανεργία οργιάζει. Η εντοπιότητα για τις προσλήψεις στη ΔΕΗ πήγε περίπατο. Ο πολιτισμός μας τελείωσε. Οι νέοι είναι σε απόγνωση. Βουλιάζουμε και ο εν λόγω κύριος "διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλον". Έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η χθεσινή εκπομπή αφιερωμένη εξαιρετικά σε όλους τους κυρίους που πιστεύουν ότι η Γ. Δ. μπορεί να αλλάξει το βιολί που έπαιζε 4 χρόνια. Κατάλαβες Πρόεδρε, εμείς ξέρουμε. Πάρε και συ νάχεις.
    Όσο για την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Μεγαλόπολη η Γ. Δ. και ξέρει και παραπληροφορεί σκόπιμα. Χρόνια στο κουρμπέτι ξέρει καλά τη δουλειά της. Απορώ γιατί υπάρχουν ακόμη ακροατές που ακούνε το σταθμό της.
    Και κάτι άλλο επειδή η εν λόγω κυρία παραπληροφορεί σκόπιμα και κατ' επανάλειψη η ΕΣΗΕΑ θα μπορούσε να τραβήξει κανένα αυτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε γνωστέ άγνωστε με τις εξυπνάδες σου τέσσερα χρόνια παραλίγο να έχουμε πάλι δήμαρχο τον Τσιριγώτη.
    Αντί να βρίζεις τη Γ.Δ και το σταθμό της, κοίτα να βοηθήσεις αν θέλεις, αλλιώς άσε αυτούς που εκλέχθηκαν να έχουν λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιωάννης Ασημακόπουλος26 Ιανουαρίου 2011 στις 12:29 μ.μ.

    Ένας από τους ακροατές και μάλιστα τακτικός και μεταμεσονύκτιος, είσαι και συ αγαπητε άγνωστε. Αλλά εσύ που συμβουλεύεις τους τοπικούς άρχοντες στο τι να κάνουν, δεν έχεις τσαγανό, γιατί αν είχες θα έβαζες το όνομά σου κάτω απο όσα λες,όμως κρύβεσαι στο σκοτάδι της ανωνυμίας.
    Οσο για την ΕΣΗΕΑ, ξέρεις πως είναι άσχετη με την περίπτωση, αφού εκπροσωπεί μόνο τους Συντάκτες των Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Αλλά αυτό το λες για ξεκάρφωμα. Είναι φανερό ότι γνωρίζεις άλλους τρόπους και τους μεταχειρίζεσαι (ξλέρεις για τι μιλάω), για να κλείσεις τα στόματα όσων ασκούν κριτική στην εξουσία.
    Γλείφεις την νεξουσία. Πολεμάς την κριτική. Πολεμάς το διλάλογο. Πολεμάς τη διαφορετική άποψη. Δεν επιθυμείς τη δημοκρατία. Μιλάς από το σκοτάδι. Είσαι ένας κοινός φασίστας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντί να στεκόμαστε στα παλιά πρέπει να συγχαρούμε των πρόεδρο για την πρωτοβουλία του να διανείμει προς διαβούλευση τα θέματα του Δ.Σ.

    Μπράβο Πρόεδρε ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΑ ΗΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέσσερα χρόνια τώρα η εν λόγω κυρία δε μπορεί να χωνέψει ότι έχασε ο Τσιριγώτης τις εκλογές και ή ίδια το μάμαλο. Καλά κάνει ο παραπάνω ανώνυμος και ασχολείται με τις λεπτομέρειες γιατί αυτές δημιουργούν τις εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ασημακόπουλε αποκαλείς τον άγνωστο φασίστα γλείφτη κ.ο.κ
    Τελικά είχαν δίκιο αυτοί που έλεγαν ότι πρέπει να φύγεις από τα Νέα της Μεγαλόπολης , το ίδιο θα πάθει και η φίλη σου η Γ.Δ αν δεν συμμορφωθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κ Ασημακόπουλε σας έχει διορίσει προστάτη και υπερασπιστή της η κ Δημητρακοπούλου ή είστε αυτόκλητος; Όπως και ναχει ζημιά της κάνετε!
    Γιατί σας ενοχλεί το ότι κάποιος είναι μεταμεσονύκτιος ακροατής; Μπορεί να μην έχει την δική σας άνεση χρόνου και τις προμεσονύκτιες ώρες να ασχολείται με την εξασφάλιση του επιούσιου.
    Εσείς στέιλατε τα σχόλια σας στις 7.18πμ και 12.29μμ Αλήθεια πότε πάτε στη δουλειά σας και πότε φεύγετε; ή τα στέλνετε από εκεί; Οφείλετε μιά απάντηση γιατί υπάρχουν και οι κακές γλώσσες που σας χαρακτηρίζουν αργόμισθο και αργόσχολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ φίλε περιμένει να τελειώσει το ωράριό του για να σου απαντήσει. Μην την πατήσει πάλι. Και έχει μετά ο Πάγκαλος να λέει για κάποιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι εγινε βρε παιδια ακομα δε σχολασε ο Γιαννης. Πηγε οκτω η ωρα.
    Λετε να γραφει ακομα υπερωριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε απο τεχνολογία είσαι σκράπας. Ομολογώ πως έπαθα σοκ απο το χαφιεδίστικο στυλάκι σου. Εγώ βγαίνω επώνυμα για να προκαλέσω διάλογο κι εσύ πετάς λάσπη. Απάντησε με επιχειρήματα αν μπορείς και βγάλε την κουκούλα για να κουβεντιάσουμε, αν θέλεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κ Ασημακόπουλε άσε τις βρισιές και τις σοφιστείες και απάντησε επί της ουσίας Εισαι εντάξει με τον εαυτό σου όταν αποδεδειγμένα κατά την διάρκεια της δουλειάς σου ασχολείσαι με άσχετα πράγματα; Είναι χαφιές και λασπολόγος κάποιος που απλά σχολιάζει κάτι προφανές;
    Μάθε επίσης ότι με την έπαρση, την αλαζονεία και την πολυπραγμοσύνη που σε διακρίνει είναι απολύτως αδύνατο να κανει κανείς οποιοδήποτε διάλογο μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε Ασημακόπουλε παντογνώστη στην τεχνολογία, σε ποιο θέμα είναι σκράπας; Επειδή εντόπισε την ώρα που σχολιάζεις; ή μήπως σχολίασες άλλη ώρα και επειδή είσαι ο τέλειος προγραμμάτισες να γραφτεί αυτή η ώρα για να μας βάλεις να σκεφτόμαστε αν δουλεύεις ή όχι;
    Γιατί δεν απάντησες αν από το γραφείο σου στο πρωί. δεν πρόλαβες καλά καλά να καθίσεις στην καρέκλα και μπήκες στο ιντερνετ να περάσεις την ώρα σου; Εκτός και αν δεν είχες πάει εκείνη την ώρα στη δουλειά και το μεσημέρι είχες φύγει νωρίς να προλάβεις να ξανασχολιάσει;
    Και αν ήσουν ιδιωτικός υπάλληλος ή ελεύθερος επαγγελματίας ή άνεργος ή άεργος δε θα μας ένοιαζε, όταν είσαι δημοσιος υπάλληλος και σε πληρώνουμε εμείς, μας νοιάζει αν δουλεύεις ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε έχασες την ψυχραιμία σου ταυτίζεσαι με τον Πάγκαλο για να δικαιολογήσεις τις βλακείες που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άνωνυμε υπερασπιστή του Ασημακόπουλου γιατί δεν βγαίνεις να τον υπερασπιστείς επώνυμα; Δεν φοβάσαι την οργή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν απλά ο χαφιεδισμός οποιασδήποτε μορφής που προκαλεί αηδία.
    Όποια καταγγελία αναφέρεται σε πρόσωπα και πράγματα πρέπει να γίνεται επώνυμα και προπάντων όχι αβασάνιστα, αλλιώς καταντά κοινός εκβιασμός και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το σχόλιό σου αγαπητέ είναι ένας καθρέπτης μέσα από τον οποίο προβάλει ξεκάθαρα η μορφή του κ Ασημακόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ποια διαβούλευση και πράσινα άλογα ρε νούμερο, θα ζητήσει κανείς τις προτάσεις σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητοί φίλοι, μακάρι τα προβλήματά μας να ήταν: η Γεωργία, ο Γιάννης, ο φίλτατος Ανώνυμος ή η αφεντομουτσουνάρα μου ακόμα.
    Τους σκοτώναμε κ ησυχάζαμε! Έλα όμως που τα προβλήματα είναι πιο "χοντρά"! Κι δύο από τα σοβαρά προβλήματα φίλοι είναι η άμεση ή έμμεση απειλή (που όπως φαίνεται είναι το πρώτο όπλο κάποιων ανώνυμων)- δηλαδή, δεν αντιπαρατίθεμαι, αλλά σε απειλώ με την ΕΣΗΕΑ κ με άλλα και η κακή χρήση της γλώσσας (που ίσως αλήθειαν ποιεί)όπως π.χ. η επανάλ'ει'ψη είναι άραγε από το αλείφθηκα ... και περιμένω να ξανααλ'ει'φθώ??? Ψιλά γράμματα... Ας κρατήσουμε καλά τους σοβαρούς 'προβληματισμούς' μας: είπε ή δεν είπε η Γεωργία τον τόπο συνεδρίασης, τι ώρες ακριβώς γράφει ο Γιάννης??? Αυτά κι αν είναι προβλήματα της πόλης μας!!! Ευχαριστώ για τη φιλοξενία - Ρένα Δαφνιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog