Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Με 9 θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δ. Τρίπολης

Tη Δευτέρα  6 Οκτωβρίου 2014, στις 13:00 συνεδριάζει  στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου Τρίπολης επί της οδού Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης 



η Οικονομική Επιτροπή, προς λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα:

1. Έκδοση ενταλμάτων προπληρωμής για δηλώσεις ακινήτων στο Εθνικό Κτηματολόγιο και προμήθεια αντιγράφων συμβολαίων.

2. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια ειδών απόσμησης.

3. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υπηρεσία: «Απεντόμωση χώρων γραφείου κίνησης Δήμου Τρίπολης»

4. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υπηρεσία: «Δημοσίευση πράξεων χαρακτηρισμού για δημοτικές εκτάσεις στις θέσεις Ασπρόχωμα – Ξήρά και Μύτικας Κάμπος»

5. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αμοιβή του δικηγόρου κ. Αγγελάκου Ιωάννη, για την παράσταση κατόπιν αναβολών στη δικάσιμο της 18-3-14, ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης (Τμήμα Α’ Τριμελές), με κατάθεση υπομνήματος, όπου συζητήθηκε η από 22-3-2007 και με αρ. καταχώρισης βιβλίου 65/29-3-2007 προσφυγή των : α) Τουρνικιώτη Βασίλειο, β) Τουρνικιώτη Παναγιώτη και γ) Τουρνικιώτη Ιωάννη.

6. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αμοιβή του δικηγόρου κ. Αγγελάκου Ιωάννη, για : α) τη παράσταση κατόπιν αναβολών στη δικάσιμο της 21-9-11, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Τρίπολης (Διαδικασία Εργατικών Διαφορών), με κατάθεση υπομνημάτων, όπου συνεκδικάστηκαν λόγω συνάφειας οι υπ’ αρ. 458/2009 και η 459/2009 αγωγές των συνταξιούχων κ.κ. Γεωργίου Γιαννακόπουλου και Βασιλείου Μουστόγιαννη κατά του Δήμου Τρίπολης για την καταβολή της παροχής των 176,00 € και β) τη κατάθεση έφεσης καθώς και τη παράσταση με Ελληνική 2 κατάθεση προτάσεων στη συζήτηση της έφεσης που αφορά την παραπάνω υπόθεση » .

7. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αμοιβή του δικηγόρου κ. Κολιόπουλου Δημήτρη για : α) την παράσταση με κατάθεση υπομνήματος κατά τη δικάσιμο της 15-05-2012, στο Διοικητικό Εφετείο Τρίπολης προς αντίκρουση της από 2-9-2010 προσφυγής – αγωγής του Ιωάννη Σμυρνιώτη, κατά του Δήμου Τρίπολης και β) εξωδικαστικές ενέργειες –γνωμοδότηση σχετικά με την άσκηση ή μη, ένδικου μέσου από το Δήμο Τρίπολης κατά της με αρ. 395/2012 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης που εκδόθηκε επί της ως άνω αγωγής».

8. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αμοιβή του δικηγόρου κ. Δουκουμόπουλου Σ. Δημήτρη, για παράσταση με κατάθεση υπομνήματος κατά τη δικάσιμο της 21ης -01-2014 ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης, σε συζήτηση της με αριθ. καταθ. 103/2012 προσφυγής της εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ» κατά του Δήμου Τρίπολης».

9. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για έξοδα που καταβλήθηκαν από τους: α) δικηγόρο κα Αγγελοπούλου Ειρήνη σε δικαστικό επιμελητή για υπόθεση του Δήμου και β) δικηγόρο κ. Καρνέζη Αθανάσιο για καταβολή παραβόλου για την κατάθεση έφεσης ενώπιον του Εφετείου Ναυπλίου. -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog