Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Χριστιάνα Καλογήρου: και πάλι περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, με απόφαση του ΣτΕ

Νέα περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ανακηρύσσεται η Χριστιάνα Καλογήρου η οποία είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό «Εμείς για το Αιγαίο», μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης που είχε υποβάλλει κατά της απόφασης με την οποία είχε κηρυχθεί άκυρη η εκλογή της στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Είχε προηγηθεί ένσταση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Μυτιλήνη που έκαναν λόγο για κώλυμα εκλογιμότητάς της και απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά (2360/2014) που την έκανε δεκτή, ακυρώνοντας τον περασμένο Αύγουστο την εκλογή της.

Ακολούθως, το ΣτΕ ακύρωσε με τη σειρά του την εν λόγω απόφαση και επικυρώνει την (116/2014) εκλογική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Μυτιλήνης, με την οποία ανακηρύσσεται Περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου η Χριστιάνα Καλογήρου.

Το ΣτΕ απέρριψε την ένσταση των κατοίκων και κατά της ανακήρυξης του Ευστράτιου Κύτελη ως αντιπεριφερειάρχη της εκλογικής περιφέρειας Λέσβου με τον ίδιο συνδυασμό.
Το ΣτΕ έκρινε ότι δεν συνέτρεχε στο πρόσωπό του κώλυμα εκλογιμότητας επειδή είχε ασκήσει καθήκοντα διευθυντή νομαρχιακής μονάδας υγείας Μυτιλήνης του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ.

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΤΡΥΠΗΤΗ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣΣΣΣΣΣ... ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΣτΕ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟ (ΣΗΜΕΡΑ) ΣΑΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπαζιο για να αρχιζεις να ετοιμαζεις τις γουρνοπουλες

      Διαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog