Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Δήμος Γόρτυνος για τη μεταφορά πρακτορείου της ΔΕΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ



Έντονη ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Γόρτυνος κ. Κων/νου Μιχόπουλου, ύστερα από πληροφορίες ότι το πρακτορείο της ΔΕΗ Μεγαλόπολης πρόκειται να σταματήσει τη λειτουργία του και να μεταφερθεί στην Τρίπολη ή κάπου αλλού. Ήδη οι δημότες του Δήμου Γόρτυνος διανύουν από τα χωριά τους απόσταση άνω των 40 χιλ. για να πάνε στο πρακτορείο της ΔΕΗ Μεγαλόπολης για να εξυπηρετηθούν. Συγκεκριμένα, ο κ. Μιχόπουλος αναφέρει: « Έχοντας προσωπική άποψη για το θέμα αυτό, όπως συμβαίνει με γειτονικό Δήμο του Νομού Ηλείας που οι καταναλωτές ταλαιπωρούνται αφάνταστα όταν πρέπει να διανύσουν απόσταση 85 χλμ. για να πάνε στον Πύργο να τακτοποιήσουν υποθέσεις τους ή να περιμένουν τους Τεχνικούς να έρθουν για αποκατάσταση βλάβης μετά από δύο εικοσιτετράωρα. Κύριοι των γραφείων της ΔΕΗ Α.Ε., οι καταναλωτές δημότες μου δεν χρωστάνε τίποτα για να ταλαιπωρούνται και να βασανίζονται, επειδή εσείς χωρίς να ζητήσετε κανενός τη γνώμη, παίρνετε αποφάσεις μεταφοράς του πρακτορείου. Τέλος, είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε απόφαση που θα ληφθεί για μεταφορά του πρακτορείου είτε στην Τρίπολη είτε κάπου αλλού. Οφείλετε να εξυπηρετείται τον καταναλωτή και όχι να τον ταλαιπωρείται.


ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Κύριε Μιχόπουλε, Δήμαρχε Γόρτυνας.Αυτό... μήπως ξυπνήσουν οι... της Μεγαλόπολης και σταματήσουν υποσυνείδητα να γίνονται εκπρόσωποι της Δ.Ε.Η αννανεώσιμων και της Δ.Ε.Η Α.Ε. Τα τελευταία χρόνια το μόνο που εχει ασχοληθεί ο Δήμος, ειναι με το ηλακό πάρκο και τίς αντιδράσεις πού υπάρχουν απο συμπολίτες μας, λες και το έργο είναι τού Δήμου, ή πρόκειτε η Μεγαλόπολη να σώσει το παγκόσμιο περιβαλοντολογικό πρόβλημα.Τέτοιες λύσεις έρχονται μόνο απο αποθειωμένες λειτουργείες μονάδων και οχι μόνο.Δεν είδα να γιορτάζεται η αρχή της λειτουργείας της αποθείωσης της 3ης μονάδας.Ευτυχώς που σε λίγο καιρό έρχονται εκλογές.Δυστυχώς ήταν μια τετραετία που δεν μας πήγε μπροστά.Μας πήρανε χαμπάρι και οι γύρω μας.Φίλε μου είσαι δέσμιος των δικών σου επιλογών,όμως εμείς πού σε στηρίξαμε, διστυχώς τώρα καταλάβαμε το μεγάλο μας λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog