Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, προκειμένου να βοηθήσει σημαντικά τις επιχειρήσεις τροφίμων να καλύψουν την Υπουργική Απόφαση 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007 που αφορά στην εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων σε θέματα υγιεινής, συνεχίζει στη διοργάνωση δεύτερου σεμιναρίου με θέμα «Κατάρτιση στην Υγιεινή Τροφίμων».
Πληροφορίες για τα σεμινάρια
Ποιους αφορά
Τους εργοδότες και το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν (delivery), διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.
Τον εκπαιδευτικό κύκλο επιπέδου Ι θα πρέπει να παρακολουθήσουν όσοι από το προσωπικό των επιχειρήσεων είναι απλοί χειριστές τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων και όσων δεν είχαν αντίστοιχη εκπαίδευση στο παρελθόν.
Διάρκεια Σεμιναρίου/ Χώρος διεξαγωγής
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 14 και 16 Φεβρουαρίου 2011. Η ελάχιστη διάρκεια του σεμιναρίου έχει οριστεί στις 10 ώρες και θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010
Εκπαιδευτές
Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί από Επίσημα Αναγνωρισμένους Εκπαιδευτές, μέλη του Μητρώου Εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ και του Μητρώου Εισηγητών του ΛΑΕΚ.
Εξετάσεις
Στο τέλος του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι υπόκεινται σε εξετάσεις προκειμένου να αξιολογηθούν και να λάβουν επίσημη βεβαίωση παρακολούθησης. Οι εξετάσεις θα γίνονται σε σημεία και χρόνο που καθορίζονται από τον ΕΦΕΤ και τα οποία γνωστοποιούνται στο φορέα υλοποίησης εντός 10 ημερών από την ανακοίνωση ολοκλήρωσης του προγράμματος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog