Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Μεγάλο άγχος στους «πράσινους» βουλευτές της Πελοποννήσου

Σε ώρες δύσκολες έβαλε ο πρόεδρος τους και πρωθυπουργός της χώρας ολόκληρη την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Οι πληροφορίες του report24.gr μιλάνε για τους βουλευτές της Πελοποννήσου οι οποίοι από το μεσημέρι που άκουσαν από τα ΜΜΕ και όχι από επίσημα χείλη την έκτακτη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με το πρόεδρο της δημοκρατίας έχουν κολλήσει στα τηλέφωνά τους για να μάθουν τις προθέσεις και φυσικά της εξελίξεις.
Άνθρωπός μας στο πράσινο στρατόπεδο μας ενημερώνει πως οι πράσινοι υποψήφιοι για τους νομούς της Πελοποννήσου θα δώσουν σημείο συνάντησης εντός των επομένων ωρών ή και μέσα στο Σαββατοκύριακο για να καταστρώσουν τον σχεδιασμό επανεκλογή τους. Επίσης μας ενημέρωσε πως το κέντρο των αποφάσεων θα είναι η Τρίπολη και η Κόρινθος ενώ θα συγκλίνουν και σε αυτοδιοικητικές δυνάμεις για υποστήριξη. Όσο για την υποστήριξη από τα ΜΜΕ…;; Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ θα έχουν μεγάλο μερίδιο στις επερχόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog