Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Επιμελητήριο Αρκαδίας : σχετικά με προβλήματα από διακοπές ρεύματος

Αγαπητά μέλη,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι έχουμε ενημερωθεί από πολλούς από εσάς για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις επιχειρήσεις σας, καθώς επίσης και συνολικά στην αγορά, από τις διακοπές ηλεκτροδότησης της Δ.Ε.Η..

Πολλοί από εσάς μας αναφέρετε ότι έχουν προκύψει βλάβες σε μηχανήματα, καταστροφή προϊόντων και πολύωρη αναστολή εργασιών σε βιομηχανικές επιχειρήσεις. Το Επιμελητήριο Αρκαδίας κατανοεί την αγωνία για το μέλλον της ΔΕΗ, καθώς πραγματικά θεωρούμε σχεδόν «αστείο» το ποσό των 400 εκ. ευρώ έναντι του οποίου φέρεται ότι πρόκειται να πωληθεί το 17% της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να έρθουμε αντιμέτωποι με όσους διεκδικούν καλύτερους όρους γι’ αυτήν. Ζητάμε όμως και από τη δική τους πλευρά κατανόηση της δύσκολης κατάστασης των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών, ζητάμε να δουν την κοινωνική και οικονομική διάσταση και τις συνέπειες των συνεχών διακοπών και να ανταποκριθούν στα αιτήματα και τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που παλεύουν να επιβιώσουν.
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, σε περίπτωση συνέχισης της κατάστασης αυτής και εφόσον δεν υπάρξει κατανόηση από την πλευρά των υπευθύνων για τις διακοπές αυτές, σκοπεύει να κινηθεί κατά παντός υπευθύνου για τις ζημίες που έχουν προκληθεί σε οποιοδήποτε από τα μέλη μας, ως άμεση απόρροια των διακοπών ρεύματος.
Δεδομένων όλων των ανωτέρω, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε εγγράφως αναφορά των ζημιών που τυχόν έχουν προκληθεί στην επιχείρησή σας ή των κατεστραμμένων προϊόντων σας και των διαφυγόντων κερδών, προκειμένου να κάνουμε μία ολοκληρωμένη καταγραφή της κατάστασης και σε περίπτωση συνέχισης αυτής της ταλαιπωρίας των επιχειρήσεων να προχωρήσουμε πιθανώς στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες.

Με εκτίμηση,


ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog