Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 9:00 μ.μ. ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Τη δευτέρα το μεσημέρι στις 5:00 μ.μ. στην αίθουσα του δημοτικού κινηματογράφου (πριν από την ομιλία του Δημήτρη Καζάκη) πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή συνέλευση Μεγαλόπολης, από την οποία πάρθηκαν και όλες οι αποφάσεις για τη διεξαγωγή της ομιλίας του Καζάκη, όπως και η απόφαση για τη δεύτερη ανοιχτή συνέλευση στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (η πλατεία που βρίσκεται ο δημ. κινηματογράφος) την Πέμπτη στις εννέα (9)μ.μ. η οποία ανακοινώθηκε και κατά την ομιλία του Δ.Καζάκη (η θεματολογία της συζήτησης είναι ανοιχτή).
Σας παρακαλούμε όλους να έρθετε στη συνέλευση και να τοποθετηθείτε γύρω από όποιο ζήτημα μπορεί να σας απασχολεί ή έστω για να ακούσετε τις τοποθετήσεις των συμπολιτών μας αν δεν πιστεύετε ότι έχετε κάτι να πείτε.
Όσο για το ότι η ανάρτηση της ανακοίνωσης εδώ στο γκρουπ γίνεται τώρα (δηλ. λίγο καθυστερημένα) συγχωρείστε μας αλλά δεν υπάρχει κανείς που να οργανώνει τη συνέλευση ή την κάθε κίνησή μας και να φέρει την ευθύνη γι' αυτό. Τώρα σκέφτηκα να το αναρτήσω στο γκρουπ όταν διαπίστωσα ότι δεν είχε ανακοινωθεί από κανέναν.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο Λένα
    ευτυχώς που παρακολουθείς τα γεγονότα ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΩΣΑΝΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog