Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Καταλήψεις - Τα βασικά αιτήματα των μαθητών της Τρίπολης

Οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου Τρίπολης, οι οποίοι προχώρησαν σήμερα σε κινητοποίηση, αναφέρθηκαν στα βασικά αιτήματα τους, τα οποία αφορούν το χώρο της εκπαίδευσης και όχι μόνο…

Οι μαθητές θεωρούν ότι είναι απαράδεκτο να μην υπάρχουν βιβλία στα σχολεία και επιπλέον απαιτούν να μην υπάρξουν ιδιωτικά πανεπιστήμια, διαφωνώντας με τον τελευταίο Νόμο της Διαμαντοπούλου.
Αρνούνται να δεχθούν τα cd στα σχολεία που καταργούν τα βιβλία, λένε «όχι» στην παραπαιδεία και ζητούν δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση και αντιδρούν στις συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολικών μονάδων.


Οι δύο πρώτες καταλήψεις σχολείων στην Αρκαδία!

Πάνω από τριακόσια σχολεία σε όλη την Ελλάδα, τελούν υπό κατάληψη! Στο νομό Αρκαδίας, οι πρώτες καταλήψεις ξεκίνησαν από … το 1ο Λύκειο Τρίπολης και το Γυμνάσιο Άστρους.
Αυτά τα στοιχεία ανακοίνωσε ο ιστότοπος «Εδώ Πολυτενχείο».


Υπό κατάληψη το Γυμνάσιο και λύκειο Λεβιδίου

Όπως γράφει η ιστοσελίδα www.vlaxerna.gr, με κατάληψη από τους μαθητές ξεκίνησε η εβδομάδα για το Γυμνάσιο και Λύκειο Λεβιδίου. Μάλιστα οι μαθητές έκαναν ...
πορεία προς το Δημαρχείο Λεβιδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog