Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Θα τιναχτεί στον αέρα και η τηλεθέρμανση της Μεγαλόπολης;

Μία κρισιμότατη παράμετρος της υπόθεσης με τις κυβερνητικές εξαγγελίες των μονάδων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, αφορά και την τηλεθέρμανση. Υπογραμμίστηκε μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο τόσο από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης Τ. Κάβουρα, όσο και από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων, Σ. Αλεξανδρή ότι το σύστημα τηλεθέρμανσης της Μεγαλόπολης είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ΙΙΙ μονάδα της ΔΕΗ που θέλει η Κυβέρνηση να πουλήσει.

Και το ερώτημα είναι: Στην περίπτωση που προχωρήσει η πώληση της 3ης μονάδας της ΔΕΗ, τι θα σημάνει αυτό για την τηλεθέρμανση; Θα υπάρξει πρόβλημα για την περαιτέρω λειτουργίας του συστήματος; Είναι ένα θέμα το οποίο είναι βέβαιο ότι θα προκύψει άμεσα…

Υ.Γ. Τηλεθέρμανση είναι η ομαδική θέρμανση ενός συνόλου κατοικιών (π.χ. μιας πόλης ή μιας ομάδας κατοικιών) ή άλλων χρήσεων (π.χ. βιομηχανικές περιοχές). Ο φορέας θερμότητας είναι θερμό ή υπέρθερμο νερό ή ατμός, που θερμαίνεται σε ένα κεντρικό σημείο, συνήθως απομακρυσμένο από τους καταναλωτές.

2 σχόλια:

  1. Πάντα βλέπει μπροστά ο Πρόεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΕΔΡΕ, ΚΑΛΗ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥς ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕς ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΜΑ ΣΤΗ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ.
    ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog