Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για παράνομη κατοχή κροτίδων στην Μεσσηνία


Κατασχέθηκαν συνολικά -7.800- κροτίδες, καθώς και εξήντα εννέα (69) κουτιά με παιδικά αθύρματα.

Στο πλαίσιο ελέγχων ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα για την αποφυγή ατυχημάτων και άλλων δυσάρεστων περιστατικών από την παράνομη εμπορία, κατοχή και χρήση κροτίδων και βεγγαλικών, συνελήφθησαν την 09-04-2012 το πρωί, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, σε δύο περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, ένας 38χρονος και ένας 53χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχαν παράνομα κροτίδες.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την 09-04-2012 το πρωί, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα-περίπτερο, ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -4.800- τυποποιημένες κροτίδες, καθώς και πενήντα (50) κουτιά με παιδικά αθύρματα.

Στη δεύτερη περίπτωση, την 09-04-2012 το πρωί, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα-περίπτερο, ιδιοκτησίας 53χρονου ημεδαπού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3.000- κροτίδες, καθώς και δεκαεννέα (19) κουτιά με παιδικά αθύρματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Οι Αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog