Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Επιστροφή πινακίδων από το Δ. Τρίπολης λόγω τριημέρου... αλλά οι αφαιρέσεις θα συνεχιστούν

50 πινακίδες αφαίρεσε η δημοτική αστυνομία μέσα σε δύο μέρες!

Στους οδηγούς, λόγω τριημέρου, θα επιστραφούν, μετά από απόφαση του δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη, οι πινακίδες, που είχε αφαιρέσει η δημοτική αστυνομία για παράνομη στάθμευση στους πεζοδρόμους της πόλης.

Μάλιστα ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καρλής, με αφορμή την ανακοίνωση της επιστροφής των πινακίδων, παραχώρησε συνέντευξη τύπου, διευκρινίζοντας αρχικά ότι μπορεί το μέτρο της αφαίρεσης των πινακίδων να είναι σκληρό, αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού οι καταγγελίες ήταν πάρα πολλές και η παραβατικότητα άνευ ορίων.

Μάλιστα ο κ. Καρλής τόνισε πως δυστυχώς στην Τρίπολη ισχύει το «παρκάρουμε όπου βρούμε» και επεσήμανε πως ακόμα και τα πάρκα έγιναν χώροι στάθμευσης μετά το κλείσιμο του κέντρου." Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός…", είπε. Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι πως μέσα σε ένα διήμερο η δημοτική αστυνομία αφαίρεσε 40-50 πινακίδες, ενώ επιβάλλεται και πρόστιμο 40 ευρώ (20 αν πληρωθεί εντός 10ημέρου), ενώ οι πινακίδες δεν επιστρέφονται αν δεν πληρωθεί πρώτα το πρόστιμο.

Ακόμα ο κ. Καρλής συνέστησε να μην παίρνουν οι κάτοικοι της πόλης το αυτοκίνητό τους με το παραμικρό, γιατί οι χώροι στάθμευσης είναι συγκεκριμένοι…
Μίλησε επίσης για «επιθέσεις» στους υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας και τόνισε πως δεν γίνεται ακόμα και εκτός ωραρίου να επιτίθενται στους εργαζόμενους για την αφαίρεση των πινακίδων και για τις κλήσεις και αν έχουν κάποιοι πρόβλημα οι οδηγοί να απευθυνθούν στον ίδιο ή στο δήμαρχο.


Σε λίγες μέρες τοποθετούνται κολωνάκια…
Αύριο όπως είπε ο κ. Καρλής συνεδριάζει η εκτελεστική επιτροπή για την τοποθέτηση των κολωνακίων και των απαγορευτικών στους πεζόδρομους της πόλης αλλά και στον πεζόδρομο της Δεληγιάννη και όπως είπε χαρακτηριστικά «ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που το λέω, γιατί μέχρι τώρα έχω φανεί αναξιόπιστος…» Στην Εθνικής Αντίστασης τα κολωνάκια θα είναι βυθιζόμενα και θα κλειδώνουν. Κλειδιά θα έχει μόνο η Πυροσβεστική ενώ για τον ανεφοδιασμό των καταστημάτων θα ανοίγει μόνο η δημοτική αστυνομία.


Χώροι στάθμευσης
Επίσης ο κ. Καρλής ανακοίνωσε πως σύντομα τελειώνει και η διαμόρφωση του χώρου στάθμευσης στην Κάτω Αγορά ενώ εντός της προσεχούς εβδομάδας θα βγει η προκήρυξη για την μίσθωση των οικοπέδων που θα χρησιμοποιηθούν για χώροι στάθμευσης.
Πάντως κλείνοντας ο κ. Καρλής ζήτησε από τους δημότες να είναι πιο ευαισθητοποιημένοι και να σέβονται τους συμπολίτες τους αλλά και την πόλη τους και να μην παρανομούν αφού δε γίνεται να έχουμε μία πόλη με αλυσίδες…

http://www.arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog