Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, την 17α  του μήνα Οκτωβρίου του έτους 2012 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα  6.00 μ.μ, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις  για τα παρακάτω θέματα:
          
   1.    Αποδοχή πίστωσης ποσού 180.764,04 € Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων του Υπουργείου Εσωτερικών ως τακτική επιχορήγηση μηνός  Σεπτεμβρίου  2012.

2.    Αποδοχή πίστωσης ποσού 7.512,20 € από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών από Πρόστιμα ΚΟΚ από 03/07/2012 έως και 03/09/2012.

3.    Αποδοχή πίστωσης ποσού 100.000,00 € από έκτακτες πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών  για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά της 7ης Αυγούστου 2012.

4.    Αίτηση της κας Αδαμαντίας Μπούρα του Γεωργίου για ηλεκτροδότηση της επιχείρησής της στη θέση «ΒΑΡΚΑ» Τ.Κ. Καμάρας.

5.    Αίτηση εκπροσώπου Τ.Κ. Γιανναίων κ. Αθανασίου Τριαντάφυλλου, περί της αίτησης των κατοίκων νέου οικισμού ΄Ανω Γιανναίων.

6.    Αίτηση του κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλου του Αθανασίου  περί σύστασης οικογενειακού τάφου στο Νεκροταφείο Τ.Δ. Μεγαλόπολης.

7.    Αίτηση της κας Χριστίνας Κόχρονα του Αθανασίου για τη μείωση δημοτικών τελών και φόρων και των τελών ύδρευσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 202 παρ. 4 του Ν. 3463/2006 του Δ.Κ.Κ.

8.    Αίτηση του Ευσταθίου Μανιάτη του Ηλία για τη μείωση δημοτικών τελών και φόρων και των τελών ύδρευσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 202 παρ. 4 του Ν. 3463/2006 του Δ.Κ.Κ.

9.     Περί της ιδιωτικοποίησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

10.    ΄Ανοιγμα Λογαριασμού στα ΕΛΤΑ για την είσπραξη των τελών ύδρευσης Δήμου Μεγαλόπολης.

11.    Χορήγηση έκτακτης χρηματικής επιχορήγησης στη Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης.

12.    Περί σύναψης Σύμβασης ανάθεσης παροχής υπηρεσιών με τίτλο «Μεταφορά μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μεγαλόπολης για το Σχολικό ΄Ετος 2012 – 2013».

13.    Περί επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας για την ηλεκτροδότηση και τη λειτουργία Κομποστοποιητή και Δεματοποιητή στη θέση «Κατσούλη» Δ.Κ. Μεγαλόπολης.

14.    Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Μεγαλόπολης  και Δήμου Γορτυνίας για την υλοποίηση του Τεχνικού Προγράμματος και τη διενέργεια και επίβλεψη προμηθειών, υπηρεσιών (εργασιών)  και  έργων του Δήμου Μεγαλόπολης.

15.    Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Μεγαλόπολης και Αναπτυξιακής ¨Πάρνωνα¨ Α.Ε. ΟΤΑ για την υλοποίηση του Τεχνικού Προγράμματος και τη διενέργεια και επίβλεψη προμηθειών, υπηρεσιών (εργασιών)  και  έργων του Δήμου Μεγαλόπολης.

16.    Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την  καταβολή της δαπάνης υλοποίησης της συναφθείσας Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την               εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών.

17.    Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση πεζοδρομίων Δ.Κ. Μεγαλόπολης».

18.    Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου Δημοτικής Ενότητας  Μεγαλόπολης».

19.    Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Εργασίες βελτίωσης και κατασκευής ηλεκτροφωτισμού της εισόδου Δήμου Μεγαλόπολης επί της εθνικής οδού Τρίπολης -  Μεγαλόπολης»- Αναμόρφωση του Π/σμού και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012.

20.    ΄Εγκριση διενέργειας της προμήθειας φωτοτυπιών για την κάλυψη των υπηρεσιών - Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ  για την παραλαβή της προμήθειας.

21.    ΄Εγκριση διενέργειας της προμήθειας δεξαμενών πυρόσβεσης για την πυροπροστασία της περιοχής - Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ  για την παραλαβή της προμήθειας.

22.    ΄Εγκριση διενέργειας της προμήθειας εξοπλισμού και σκαπτικών εργαλείων για την κάλυψη των τεχνικών υπηρεσιών - Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ  για την παραλαβή της προμήθειας.

23.    Παραλαβή της μελέτης με τίτλο «Βελτίωση- Εκσυγχρονισμός Αρδευτικού Δικτύου Κ. Γιανναίων – Καμάρας Δήμου Μεγαλόπολης».

24.    Παραλαβή της μελέτης με τίτλο «Βελτίωση- Εκσυγχρονισμός Αρδευτικού Δικτύου Δυρραχίου Δήμου Μεγαλόπολης».

25.    Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης  Τ.Δ.  ΄Ισαρη Δήμου Μεγαλόπολης».

26.    Ορισμός Υπόλογου Διαχειριστή για την Πράξη «Τεχνική Βοήθεια του Δήμου Μεγαλόπολης» στο Ε.Π. «Τεχνική Υποστήριξη Εφαρμογής» ΕΣΠΑ 2007 - 2013.

27.     Σύσταση Τοπικού Τουριστικού Δικτύου στο Δήμο Μεγαλόπολης.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 Αναστάσιος Γ. Κάβουρας

43 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ?ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΝΟΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ !ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΛΑΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΡΤΙΚΟΙ ΑΣ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΣΕΛΟΥΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΠΛΟΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ(ΑΛΩΣΤΕ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ).ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ! ΕΥΓΕ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους ήρθε η πίστωση που όλο το Δ.Σ αγωνιούσε πότε θα έρθει , ποσού 100.000,00 € για την αντιμετώπιση των καταστροφών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά της 7ης Αυγούστου 2012.
    Με την έλευση των χρημάτων λόγω του ασταθούς κλίματος στην οικονομία, ο δήμαρχος με μία αιφνιδιαστική κίνηση παρήγγειλε αλλά 10.000 καπέλα με την ίδια τιμή από το ίδιο κατάστημα της πόλης, προκειμένου νέα φωτιά να μην βρει ασκεπείς και εκτεθειμένους σε ολέθριους κινδύνους τους κατοίκους της περιοχής.
    Η απόφαση αυτή, άφησε άφωνα όλα τα μέλη του Δ.Σ αλλά ποιο πολύ, λόγο της εξευτελιστικής τιμής εξόργισε το σύζυγο της ιδιοκτήτου, αλλά στο τέλος αναλογιζόμενος τις εύθηνες του έναντι της τοπικής κοινωνίας αναγκάστηκε να συναινέσει σε βάρος των όποιων οικονομικών του-οικογενειακών του συμφερόντων
    Με την απόφαση συμφώνησε και ο πρόεδρος του Δ.Σ , παρότι η σκέψη του είναι η προμήθειες να δίνονται μόνο στα δικά τους κορίτσια αλλά αναλογιζόμενος και αυτός την χρησιμότητα αλλά και τους λόγους του κατεπείγοντος της προμήθειας, κατά παρέκκλιση και για τελευταία φορά θα παραβεί της αρχές του και η προμήθεια αντί για τα δικά τους κορίτσια θα δοθεί σε δική τους σύζυγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ; ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ... ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑΜΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΙΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήνυμα επαφής από -

      Email επαφής: srlcr@yahoo.gr

      Μήνυμα:
      πηγα στο πνευματικο κεντρο για την παρασταση του ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ και πληρωσα 5ε εισοδο και 5ε ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΟΝ.
      ΄΄Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ΄΄

      Ημερομηνία αποστολής: Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

      Διαγραφή
    2. αν ηταν φοιτητης θα πληρωνε μειωμενο!!!!!!

      Διαγραφή
    3. αυτη θα ειναι εκτακτη επιχορηγηση... δηλαδη υπαρχει και τακτικη??? καθε ποτε και ποσο?

      Διαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΑΝΓΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Δ.Σ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΕΣ ΣΚΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11.000 ευρω σε μπαλες σανο δαπανησε ο δημος μεγαλοπολης για τους πυροπληκτους της φαλαισιας. βεβαια οι μπαλες με το σανο δεν πηγαν σε ολους τους κτηνοτροφους το ιδιο... οι κτηνοτροφοι που τους καηκαν τα ζωα και ολα τα βοσκοτοπια [πηραν απο 50 εως 100 μπαλες και ενας συγκεκριμενος ¨κολλητος και ο μοναδικος ψηφοφορος του κ μπουρα¨πηρε το μεριδιο του λεοντος παρολο που δεν του καηκαν ζωα και παρολο που η πραγματικη του εδρα δεν ειναι η φαλαισια αλλα και στην περιοχη που ειναι εχει πολλα μερη που δεν εχουν καει και μπορουν να βοσκησουν τα ζωα.
    απο την άλλη μαθαινω οτι ο δημαρχος εκανε παρεμβαση για τον εν λογω κτηνοτροφο , ακομα και στον αντιπεριφερειαρχη αρκαδιας για να του δωσουν πολλα σακια με αραποσιτι απο αυτα που μοιρασε η περιφερεια στους πληγεντες!!!
    αν η οικογενεια σου εχει πολλους ψηφους τελικα τα πραγματα ειναι παντα καλυτερα και πιο ευκολα για σενα....
    ισοτητα , ισονομια και ισοπολιτεια του δημου μεγαλοπολης σε ολο της το μεγαλειο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε για ποια ισονομία και ποια ισοπολιτεία μιλάς, με 11.000 € ταΐζεις όλα τα γιδοπρόβατα της φαλαισίας αυτά τα ζώα θέλει το καθένα 20.000 στην καθισιά του.
      Εσείς με τα ζώα σας δουλεύετε και παράγετε αυτά τα ζώα τρώνε και πίνουν στην υγειά των κοροΐδων.

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ) ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ .

      Διαγραφή
  6. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΝ-ΤΗΝ 1.33
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΧΡΗΖΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΤΑΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΑ 100.000 e ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΠΙΠΙΛΑ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΗΘΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΟΥΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ 3.42 ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για το παραπανω των 5.47, ορισμενοι εχουν χασει τελειως την αισθηση του χιουμορ...
      οσον αφορα το σχολιο των 3,42 οντως εχουν ακουστει πολλα για τον κτηνοτροφο αυτον που τοσο πολυ τον βοηθαει ο δημαρχοςς σε σχεση με τους αλλους πληγεντες!!! και επιπλεον απο ολα οσα αναφερονται εγω θα προσθεσω και μια επεκταση φωτισμου στην στανη( που καλως δινονται ) αλλα περασε σαν επεκταση εκτος οριων οικισμων !!!! γιατι αραγε?? μηπως γιατι για να περναγε σαν επεκταση σε στανη επρεπε να υπαρχει το μαντρι αν εχει αδεια που δεν εχει??/
      το μεγαλο γελιο ειναι οτι νομιζουν ορισμενοι αρχοντες οτι δεν τους παιρνουμε χαμπαρι!!!!! αλλα θα ερθει η ωρα τους !!!

      Διαγραφή
  7. αναρωτιεμαι οχι αν ηταν φοιτητης ποσο θα πληρωνε αλλα αν ηταν τριτεκνος θα πληρωνε 5ευρα η θα εδινε συνεντευξη στα καναλια για την υπογεννητικοτητα της περιοχης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριοι, τόση ώρα διαβαζω για τσοπάνηδες, στάνες, μπαλες σανο στο δικο του τσοπάνη, παιδακια που πληρώνουν εισητήριο στην παρασταση της θεατρικής ομάδας που ο δήμος επιχωρηγεί. Ηλεκτροδότησηξ σε στρουγκα στο πουθενα χωρίς αδεια και οχι σε σταβλο. σε αλλη αναρτηση διαβασα για αναθεση για αγορα παντελονιών σε φωτοτυπειο. Εργα μαιμου σε άλλο... Τι στο καλο γινεται εδω πέρα; Ποιος κυβερνάει μ αυτο τον τρόπο; Και επι τέλους ο δήμαρχος μπορει να κάνει αυτές τις ματσαραγκιές. Αντιπολίτευση δεν υπάρχει; Απ' ότι ξερω υπάρχουν τρεις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις με εκπροσωπιση στο δημοτικό συμβούλιο. Τι κάνουν; Κοιτάνε τις βαρκες να περνούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα μου ντε..... τι κανουν??
      γιατι αν οι αντιπολιτευσεις εκαναν την δουλεια τους δεν θα ειχαν τοσο θρασος ορισμενοι...
      αλλα και οσοι πολιτες φωναζουν δεχονται επιθεσεις...
      και τα blog του μεγαλοπολη fm και το καφενειο της μεγαλοπολης που τα γραφουν κατηγορουνται ως υπερβολικοι και γραφικοι...

      τελικα τι θελουμε σαν πολιτες? απλα να ειναι οι δικοι μας πανω και ολοι οι αλλοι να ψοφησουν??

      Διαγραφή
  9. Φίλοιμου γιατί γκρινιάζετε ! κάνετε λίγο υπομονή , με το νέο έτος θα έχουμε άλλα πρόσωπα στην Δημοτική εξουσία , και όλα τα προβλήματα θα τακτοποιηθούν. Επίσης θα πρέπει να φροντίσετε τις δουλειές σας τότε , για να παρευρίσκεστε στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. που θα έχει νέο πρόεδρο με περισσότερη επιβολή και δημοκρατικό ήθος ! Φυσικά θα έχει πολύ ενδιαφέρον και ΄΄ευγενικούς΄΄ διαλόγους που μας έχουν λείψει και γίναμε αδιάφοροι και μίζεροι! Περιμένετε και θα δείτε....Μη με ρωτήστε ποιοί θα είναι... Στο τέλος να κάνετε τον απολογισμό , να κρίνετε αυτούς που επιλέξατε να σας κυβερνήσουν, και όταν θα έρθουν οι επόμενες εκλογές , να ξανακάνετε τα ίδια λάθη !! Η ζωή είναι ένας φαύλος κύκλος . Ακόμη να έχετε υπόψη σας ,οτι η κρίση πέρα από τάλλα φέρνει και αμνησία και ψυχοπαθογένειες ...Προσοχή όλοι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πες μας ονοματα ρε φιλε τρελαινομαι. εσυ σιγουρα κατι θα εχεις ακουσει πες μας και μας. πιο βαρετα αποοτι σημερα εχουμε αποκλειεται να ειναι. ο αντιδημαρχος με τα πολλα γαλονια ποιος θα ειναι??? προσεξε θα το ψάξουμε οχι πιθανες σκεψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ, ΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ , ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ Η ΠΟΛΗ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιον εννοεις?? τον μηχανικο που μια μερα που βριζοταν με τον δημαρχο και τους ακουσε η μιση πολη και που τελικα μοιραστηκαν μαζι και οι 2 το υπογλωσιο για να μην παθουν κανενα εγκεφαλικο???

      Διαγραφή
  12. Νομίζω ο Δήμος για να χωρέσει έναν τόσο πετυχημένο επαγγελματία , άριστο επιστήμονα και ξεχωριστό επενδυτή, πρέπει να διευρυνθεί λίγο ακόμα.
    Είναι άδικο μια τέτοια προσωπικότητα με τέτοιο εκτόπισμα να περιοριστεί στα στενά όρια του Καλικρατικού Δήμου της Μεγαλόπολης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΗΛΑΔΗ ΛΟΓΩ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑΤΟΣ Η ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι ακριβώς
      Αλλά αφού το ανέφερες καλό θα είναι ο δήμος με μια απευθείας ανάθεση σε έμπειρο τυπογραφείο να φτιάξει μια μεγαλύτερη εξώπορτα.

      Διαγραφή
  14. ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ... ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΗ . ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ.
    ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το μηχανικό ισχύει η παροιμία ΄΄ Ο θησαυρός είναι άνθρακες ¨¨

      Διαγραφή
  16. Είναι γεγονός ότι όταν δήμαρχος ήταν μηχανικός η πόλη πήγαινε μπροστά π.χ. Σορολής , Καλογερόπουλος κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέτους μηχανικούς έχει γεμίσει ο τόπος, η πόλη χρειάζεται κάτι περισσότερο από μηχανικό πρέπει να βρεθεί άνθρωπος με ευρύτερες γνώσεις, αλλά πάνω από όλα με διείσδυση σε όλους τους πολιτικούς χώρους ( Ν.Δ ΠΑΣΟΚ ΚΟΜΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΧΡ.ΑΥΓΗ Κ.Ο.Κ).

      Διαγραφή
    2. Μηχανικός ο αείμνηστος Καλογερόπουλος;
      Οικοδόμος ήταν ο άνθρωπος. Θεός σχωρέστον που λένε και στο χωριό μου.

      Αλλά και ο Σορολής Υπομηχανικός ήταν. Νομίζω και ο Κάβουρας το ίδιο είναι. Και ας πλασάρονται όλοι για μηχανικοί.

      Τώρα για το αν πήγαινε η πόλη μπροστά τότε.. θα το συζητήσουμε άλλη φορά.

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ Κ.Ο.Κ.
      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.
      Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.
      ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ

      Διαγραφή
    4. < ΟΣΟΙ ΤΟ ΧΑΛΚΕΟΝ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ , ΖΥΓΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΣ ΕΧΟΥΣΙ > ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ

      Διαγραφή
  17. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ. ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εκτος ημερισιας διαταξης το θεμα με την "απαγορευση του δημαρχου στις ομαδες μπασκετ να χρησιμοποιουν το κλειστο".αποφασιζω και διαταζω(η επιτροπη του σταδιου υπαρχει)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΓΩ ΜΙΑ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΠΟΛΥΒΙΟ? ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. NA TOΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 10 ΨΗΦΟΥΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ Γ@Μ@ΙΣ@ ΚΙΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΓΛΥΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘEI TO ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπορείτε να με ενημερώσετε που βρίσκεται το θέμα με τη συνδετήρια ? Πληροφορίες λένε ότι λόγω δικαστικής εμπλοκής δεν θα δούμε δρόμο για πολλά χρόνια. Και το μεγάλο ΕΡΩΤΗΜΑ δεν έχει απαντηθεί : Γιατί ενώ ήταν όλα έτοιμα στην αρχική χάραξη , οι απαλλοτριώσεις , τα σχέδια , τα οικονομικά , δεν θιγόντουσν ιδιοκτησίες ,και ο δρόμος θα είχε τελειώσει εδώ και χρόνια , η Δημοτική Αρχή άλλαξε τη χάραξη , και ταλαιπωρεί χιλάδες πολίτες , προς χάριν ποιών ? Οι ευθύνες τους είναι τεράστιες , και πρέπει να λογοδοτήσουν! Αφήστε τα λιβανιστήρια μερικοί . Δεν βλέπετε τέλος πάντων την κατάντια της πόλης σε όλους τους τομείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάποιοι δυστυχώς συμπολίτες μας έχουν βάλει στόχο στην ζωή τους με δικαστήρια και καταγγελίες να υπονομεύουν το έργο του δημάρχου κου Μπούρα.
    Δυστυχώς όμως δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι εκδικούνται μια ολόκληρη πόλη η οποία τους έχει καταλάβει και αργά η γρήγορα θα τους ζητήσει ευθύνες..
    Πρέπει ορισμένοι να καταλάβουν ότι το συμφέρον της πόλης είναι πάνω από τα οικόπεδά τους
    Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι δεν τους φταίει σε τίποτα η πόλη, αν σε αυτούς τους λείπουν χρήματα οι εκβιασμοί και οι κακοήθειες δεν πρέπει να περάσουν.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μας τα χαλάς εδώ φίλε. Οι επενδυτές δεν πρέπει να έχουν οικόπεδα?
    Μόνο σε λίρες να τα επενδύουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εσύ αφού ξέρεις γιατί δεν μιλάς ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΠΑΧΑΛΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΜΙΛΟΥΣΕ ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ , ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ. ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Η ΠΟΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΗΜ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.
    Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΝΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟ ΕΡΙΔΕΣ .

    ΣΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΜΟΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο,τι καλύτερο έχει να επιδείξει αυτή η Δημοτική Αρχή είναι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog