Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Εξιχνιάστηκαν επτά (7) περιπτώσεις κλοπής μεταλλικών αντικείμενων και καλωδίων στην Κορινθία

Συνελήφθη ένας 22χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ για διακεκριμένη κλοπή, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμα τρεις συνεργούς του

Η συνολική αξία των μεταλλικών αντικειμένων και καλωδίων που είχαν αφαιρεθεί, ξεπερνά τις -15.500- ευρώ


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, επτά (7) περιπτώσεις κλοπής μεταλλικών αντικειμένων και καλωδίων, στο Ζευγολατιό Κορινθίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη, την 10-2-2013 το μεσημέρι, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας (1) 22χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμα τρεις (3) συνεργούς του.

Ειδικότερα, την 10-2-2013 το μεσημέρι, ο 22χρονος, μαζί με ακόμα τρία άτομα, μπήκαν σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν τμήμα μεταλλικής σκεπής από αποθήκη, όμως ύστερα από άμεση επέμβαση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ο 22χρονος συνελήφθη.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από 28-10-2012 έως 27-12-2012, είχε διαπράξει ακόμα έξι (6) περιπτώσεις κλοπής, στο ίδιο αγρόκτημα, όπου είχε αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα και καλώδια.

Η συνολική αξία των μεταλλικών αντικειμένων και καλωδίων που είχαν αφαιρεθεί, ξεπερνά τις -15.500- ευρώ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη τους.
Ο 22χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Κορίνθου.
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται το προανακριτικό έργο από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog