Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Οι πολίτες καταγγέλουν: Τί λέτε γιαυτό κ. Μπούρα και κ. Τσιριγώτη;;;;

Ακολουθεί  σχόλιο  bloger  μας,  σχετικά  με  την  διαφθορά  στο  Δήμο  Μεγαλόπολης, το  αναρτούμε  αυτούσιο,
διαβάστε  το  και  βγάλτε  συμπεράσματα.
Αφορά  2  περιπτώσεις,  επιβεβαιωμένων  παραβάσεων  στο  Δήμο  Μεγαλόπολης,  με  ημερομηνίες  και  εντυπωσιακά  στοιχεία  και   παρόλο  που  επενέβη  ο ελεγκτικός   μηχανισμός,  δεν  έχει  γίνει  απολύτως  τίποτα!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Τί  λέτε  γιαυτό  κ. Μπούρα  και  κ. Τσιριγώτη;;;;

Για το θέμα που αναφερεις δεν νομίζω ότι έχουν ασκηθεί μηνύσεις ή άλλου τύπου ένδικα μέσα . Πρόκειται για δύο υποθέσεις.
 Η μία αφορά έκθεση επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης το Δεκέμβριο του 2008 η οποία απευθύνεται στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών και αφορά τις αποφάσεις, 2/2006 και 22/2006 του ΔΣ τις Δημοτικής επιχείρησης για επέκταση του έργου της τηλεθέρμανσης καθώς και 17 εργα έτους 2004 με απ` ευθείας ανάθεση από το δήμο στην Δημοτική επιχείρηση όπου εντοπίζεται πλήθος παρανομιών.

Η δευτερη αφορά την απο 27/5/2010 έκθεση αυτοψίας εργων από επιτροπή της Γ Γ Π Πελοπονήσσου που αποτελούσαν τρεις μηχανικοί.
Σύμφωνα με την έκθεση αυτή 16 έργα μέ απ` ευθείσς ανάθεση από το δημο Μεγαλόπολης το 2006, παραλήφθηκαν και εξοφληθηκαν χωρίς να έχουν εκτελεστεί ενώ άλλα 8 εργα του ιδιου έτους δεν έγιναν σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές.
Η έκθεση διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Τρίπολης ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικού τύπου είχε διαταξει προκαταρτική έρευνα .
Η συνέχεια αγνοείται.

Ο Τσιριγώτης εξακολουθεί να εμφανίζεται άσπιλος,αμόλυντος και τιμητής των πάντων ενώ ο Μπούρας υποδύεται ανξήγητα(?) το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου

13 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΡΗΓΩΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΡΑ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΖΕΤΕ ΤΑΒΛΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΟΡΓΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΠΛΗΡΟΜΑΤΙΚΟ.
    ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πολίτες καταγγέλλουν:
      Τί λέτε γι αυτό κ. Μπούρα και κ. Τσιριγώτη;;;;

      Θα μας κλασουν τα α-χ-δ-α

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα σας,
    θα ήθελα να απευθύνω κάποια ερωτήματα για να απαντήσει ο κ. Φουσέκης στην εκπομπή σας
    Για να σας βοηθήσω θα τα χωρίσω σε ενότητες:

    Αντιπολίτευση:
    - Γιατί έπρεπε να περάσει τόσο μεγάλο διάστημα για να φέρετε το θέμα των σκουπιδιών στο δημοτικό συμβούλιο?
    - Θεωρείτε τόσο σημαντικό το θέμα της τηλεθέρμανσης για έκτακτο συμβούλιο όταν στα ορυχεία της ΔΕΗ υπάρχει καταγγελία για βιομηχανικά απόβλητα??
    - Γιατί δεν αντιδράτε για τη συνδετήρια? Γιατί δεν αντιδράτε για το δρόμο προς Παραδείσια, που έχει όλο λακκούβες? Και παρόλα αυτά πρέπει να πληρώνουμε διόδια?
    - Γιατί δεν αντιδράτε για την Επιτροπή Διαβούλευσης? Πώς γίνεται να παίρνονται αποφάσεις όταν δεν υφίσταται απαρτία? Μπορείτε να μας πείτε ποιοι την απαρτίζουν?
    - Γιατί δεν βγάζετε ένα Δελτίο Τύπου όπου να ενημερωθούν οι πολίτες, που πήγαν τα χρήματα που διαχειριστήκατε ως Δήμαρχος για τα πυρόπληκτα? ποια έργα και με τι προϋπολογισμό?
    - Δημιουργήθηκε ολόκληρο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για το αν μπορεί ή όχι η ομάδα του ΠΕΛΑΣΓΟΥ να χρησιμοποιεί τους αθλητικούς χώρους της πόλης μας, τώρα που ένας επαγγελματίας-ιδιώτης κάνει χρήση γιατί δεν έχει αναφερθεί πουθενά?
    - Στη δήλωσή σας ως υποψήφιος Δήμαρχος στις 8/7/2010 αναφέρατε «Μας ενώνει η ανάγκη για άρση της απομόνωσης του λεκανοπεδίου με την άμεση δρομολόγηση αναπτυξιακών πρωτοβουλιών. Η ανάπτυξη δεν έχει σύνορα, απαιτεί όμως όραμα, σχέδιο, τρόπο και κυρίως μοντέλο.»
    Τι θεωρείται αναπτυξιακές πρωτοβουλίες? Να συμφωνείτε στη συλλογή υπογραφών για το ποιος θα διαχειρίζεται το ΕΑΠ και όχι σε τι έργα θα δαπανώνται τα χρήματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΠ
    - Γιατί δεν ζητήσατε συλλογή υπογραφών για την αύξηση του επιτοκίου?
    - Γιατί δεν ζητάτε από τη ΔΕΗ να καταθέσει στην Τράπεζα τα χρήματα του 2012 μαζί με τους τόκους που χάσαμε?
    - Στο Δελτίο τύπου σας τον 3/2013 αναφέρεται:
    Το 2010 ο Δήμος Φαλαισίας πειθαρχώντας στην απαγόρευση δημοπράτησης έργων μετά την 25η Ιουνίου, λόγω των επικείμενων εκλογών δεν πρόλαβε να δημοπρατήσει ώριμα έργα με έτοιμες μελέτες και εξασφαλισμένες πιστώσεις από το 3ο ΕΑΠ ύψους 580.000 ευρώ, όπως αναλυτικά παρακάτω αναφέρονται:

    1. Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης για αντιπλημμυρική προστασία στα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου, προϋπολογισμού 160.000 ευρώ.
    2. Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου, προϋπολογισμού 160.000 ευρώ.
    3. Κατασκευή δεξαμενής ύδρευσης στο Τ.Δ Αναβρυτού, προϋπολογισμού 30.000 ευρώ.
    4. Κατασκευή 2ηε δεξαμενής ύδρευσης στο Τ.Δ Δυρραχίου, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.
    5. Κατασκευή πεζόδρομου στο Τ.Δ Καμάρας, προϋπολογισμού 80.000 ευρώ.
    6. Συντήρηση Δημοτικού Σχολείου στο Τ. Δ Σκορτσινού, προϋπολογισμού 20.000 ευρώ.
    7. Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων στο Τ.Δ Σουλαρίου, προϋπολογισμού 30.000 ευρώ.
    8. Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων στο Τ.Δ Φαλαισίας, προϋπολογισμού 40.000 ευρώ.

    Είναι αυτά ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ? Μήπως θα έπρεπε να ντρέπεστε που ζητάτε να γίνουν?
    - Γιατί στο Δελτίο τύπου σας δεν αναφέρατε ότι ως τότε Δήμαρχος είχατε προβλέψει και ένα ακόμη έργο
    Οικο-κατασκήνωση Καινοτόμος εκπαιδευτική και Επιστημονική μονάδα στην Αρκαδία προϋπολογισμού 3.500.000,00€ από τα οποία τα 1.084.062,92€ θα χρεωνόντουσαν στο ΕΑΠ και τα υπόλοιπα θα τα πλήρωνε ο Δήμος με έσοδά του?


    Υποψήφιος Δήμαρχος:
    - Σκέφτεστε να είστε πάλι υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές?
    Αν ναι πως βλέπετε τη συνεργασία σας με τους:
    - Μιχόπουλο,
    - Σταθουλόπουλο,
    - Τσιριγώτη

    Στη δήλωσή σας ως υποψήφιος Δήμαρχος στις 8/7/2010 αναφέρατε «Με αρχές την δίκαιη κατανομή πόρων, την αξιοκρατία, το σεβασμό στον Πολίτη και τις ανάγκες του, σας καλώ σε συστράτευση για το νέο Δήμο Μεγαλόπολης μακριά από κάθε είδους συμφέροντα. Μακριά από υπόγειες διαδρομές, λεπτές ισορροπίες και συσχετισμούς.»
    Αν ισχύουν όσα λέγατε γιατί συναντηθήκατε μυστικά στην Τρίπολη με άτομα της παράταξης του κ. Μπούρα και βουλευτές- νυν υπουργούς του κόμματός σας στην Τρίπολη, μετά την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών?

    Γιατί συνεχίζεται τις μυστικές συναντήσεις εκτός Μεγαλόπολης με άτομα που ενδεχομένως θα «κατέβετε» μαζί στις εκλογές?
    Κ. Φουσέκη κλείνοντας θα ήθελα να σας θυμίσω δύο πράγματα
    Ο πολιτικός δεν πρέπει να επιδεικνύεται με τα λόγια που λέει, αλλά με τα έργα που πράττει. (Πυθαγόρας) & Οι διαβουλεύσεις χρειάζονται πολλούς. Η δράση χρειάζεται έναν.(Σαρλ ντε Γκολ)
    και να σας δώσω και μια συμβουλή
    Υπάρχουν δύο δυνατότητες να κάνετε καριέρα. Ή κάνετε κάτι σημαντικό ή λέτε πως κάνετε κάτι σημαντικό. Σας συμβουλεύω ν' ακολουθήσετε την πρώτη μέθοδο, γιατί εκεί ο συναγωνισμός είναι μικρότερος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΟΥΣ ΜΕ ΣΕΝΑ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣMOY KAI ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ.
    ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΙΟΓΑΓΜΠΡΟΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΛΕΓΕ ΜAΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ .
    ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΧΑΡΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΩΝ 28/3/13--11.26 ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΘΕΤΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ .ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΘΥΜΙΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ ΗΤΑΝ Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΝΑ ΑΦΙΣΕΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΣΤΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΝΕΙ ΧΩΡΟ ΣΕ ΧΟΡΕΥΤΗ ΙΔΙΩΤΗ!!!! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ??ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΜΗΝΑΚΙΑ κ.τ.λ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ ΤΟ ΤΟΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ.ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕ? ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    2. Αξιότιμε κ. των 1.27/28-3-2013,
      Ο λόγος για τον οποίο έγραψα τις προηγούμενες αναρτήσεις είναι γιατί απλά βαρέθηκα κάθε λίγο και λιγάκι να εμφανίζονται οι δήθεν Σωτήρες μας στα ΜΜΕ και να είμαι αναγκασμένος να τους ακούω.
      Αποφάσισα λοιπόν και θα ήθελα και άλλους υποστηρικτές στην ιδέα μου, κάθε φορά που κάποιος είναι αποφασισμένος να μας ζαλίσει με τις παραφιλολογίες του να του θέτω σοβαρά θέματα που να απαιτούν απαντήσεις ΑΛΗΘΙΝΕΣ.
      (Γι αυτό και αναφέρθηκα μόνο στον κ. Φουσέκη και όχι και στον κ. Κανέλλο.)

      Η Μεγαλόπολη σχοινοβατεί και θα ήθελα να βάλω ένα λιθαράκι ώστε όταν πέσει να είναι όσο γίνεται πιο ανώδυνο...

      Εγώ δεν έχω το χάρισμα του ηγέτη που θεωρώ ότι πρέπει να έχει ο επόμενο δήμαρχος της πόλης μου...Μπορώ όμως να βοηθήσω να ξεσκεπαστούν όλα τα "λάθη" και να ενημερωθούν αμερόληπτα οι συμπολίτες μου.

      Διαγραφή
  6. Ο κος κανελλος είναι αξιοπρεπείς άνθρωπος και πολιτεύεται με ευθύνη και συνέπεια.
    Όταν πρέπει ξέρει να αντιστέκεται δείχνει το ανάστημά του, αυτό το έδειξε με τις τεκμηριωμένες καταγγελίες του για το φουσέκη, είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα κάνει και στο μέλλον αν χρειασθεί.
    Βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι δεν αποφασίζει για τα πάντα μόνος του, υπάρχουν και άλλοι που μπλέκονται στα πόδια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολοι οι Δήμαρχοι της Μεγαλόπολης (νύν και τέως) και αυτοί των περιχώρων είναι και ήσαν επιτυχημένοι. Για το καλό μας να ομονοήσουν και να συνεργαστούν σε έναν συνδυασμό , βάζοντας μέσα και επιτυχημένους επενδυτές της περιοχής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΤΩΝ 6:17 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ . ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ !

      Διαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog