Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια στον Πικέρνη Αρκαδίας

Συνελήφθησαν, χθες (8-9-2013) πρώτες πρωινές ώρες, στον Πικέρνη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δυο (2) ημεδαποί, ηλικίας 60 και 62 ετών αντίστοιχα, γιατί διενεργούσαν το παράνομο τυχερό παιχνίδι «ΤΙΠ-ΤΟΠ». Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για -κατά περίπτωση- παράνομη κατοχή όπλων και ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες (8-9-2013) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο (2) ημεδαποί, ένας 46χρονος και μία 22χρονη, γιατί ο πρώτος κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ η δεύτερη κατείχε μία συσκευή εκτόξευσης χημικής ουσίας και ένα ξύλινο ρόπαλο, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε, σε βάρος του 46χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για υπόθεση ληστείας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες (8-9-2013) το βράδυ, στην Αρεόπολη Λακωνίας, όταν δύο άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από 65χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, μια τσάντα η οποία περιείχε χρήματα και διάφορα έγγραφα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog