Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ενημερωτικά φυλλάδια τροχαίας θα διανείμουν αύριο τροχονόμοι, σε γονείς και μαθητές δημοτικών σχολείων σε όλη τη χώρα

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, αύριο (11-9-2013), θα διανεμηθούν από ένστολο προσωπικό της Τροχαίας, σε Δημοτικά Σχολεία σε όλη τη χώρα, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς.

Η πρωτοβουλία αυτή που πραγματοποιείται με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.



2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΑΔΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ.ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ(ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ) ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΑ ΧΑΙΔΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΗ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΜΕΓΑΛΕ.
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΥ ΠΙΤΣΙΡΗΚΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ...
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ..
      ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ....
      Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΟΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ..
      ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΥΖΕΣ ΚΤΛ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΟΣΟΤΕΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ .
      ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ.
      ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ.
      ΠΧ . ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ.
      ΑΛΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΊΜΕ

      Διαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog