Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Επίσημη επίσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου της Υπουργού Ομοσπονδιακών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και ΜΜΕ της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας Dr. Angelica Schwall – Düren

Επίσημη επίσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 η Υπουργός Ομοσπονδιακών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και ΜΜΕ του Κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Dr. Angelica Schwall – Düren, καθώς και αντιπροσωπεία της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειάς της και διεθνών συνεργασιών, έχει αναπτύξει διμερείς σχέσεις με το Κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, το μεγαλύτερο πληθυσμιακά και δυναμικότερο οικονομικά ομόσπονδο κρατίδιο της Γερμανίας.

Μεταξύ των δράσεων της συνεργασίας αυτής αποτελεί η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Πελοποννησιακών επιχειρήσεων στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση προϊόντων στην Anuga της Κολωνίας. Βασικοί τομείς της συνεργασίας αυτής θα είναι η προώθηση των αγροτικών προϊόντων, ο τουρισμός, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, η επαγγελματική κατάρτιση, η προσέλκυση επενδύσεων και οι πολιτιστικές ανταλλαγές.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της η Dr. Angelica Schwall – Düren και οι συνεργάτες της θα πραγματοποιήσουν επαφές με την ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς της Πελοποννήσου (11:30, αίθουσα συνεδριάσεων Περιφέρειας Πελοποννήσου), ενώ θα επισκεφθούν και τις εγκαταστάσεις επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στην έκθεση της Anuga.


2 σχόλια:

  1. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΟΥΓΚΑΝΤΑ.
    ΤΑΤΟΥΛΗ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΚΙ ΤΟΥ. ΔΕ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ. ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ. ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΤΕΡΝΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ. ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΟΖ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ) ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΣΕ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog