Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Mε άνωθεν εντολή η δολοφονία

Σφίγγει ο κλοιός της αστυνομίας γύρω από εκείνους που έδωσαν την εντολή στον Γιώργο Ρουπακιά να σπεύσει στην Αμφιάλη και να καταφέρει τις φονικές μαχαιριές στον Παύλο Φύσσα. Καταθέσεις μαρτύρων και στοιχεία που προκύπτουν από την εξέταση του κινητού τηλεφώνου του δράστη δείχνουν ότι πράγματι υπήρξε καθοδήγηση από κορυφαία στελέχη.



Τα αγήματα της Χρυσής Αυγής σε στρατιωτική παράταξη στον Μελιγαλά. Μπροστά μπροστά, δίπλα στον Κασιδιάρη, με τον κύκλο, εικονίζεται ο γραμματέας της Νίκαιας Γ. Πατέλης, ο οποίος επικοινώνησε με τον Γ.
Τα αγήματα της Χρυσής Αυγής σε στρατιωτική παράταξη στον Μελιγαλά. Μπροστά μπροστά, δίπλα στον Κασιδιάρη, με τον κύκλο, εικονίζεται ο γραμματέας της Νίκαιας Γ. Πατέλης, ο οποίος επικοινώνησε με τον Γ. Ρουπακιά, πριν την εκτέλεση του Π. Φύσσα.
Δύο τηλεφωνικές συνομιλίες με τον επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργο Πατέλη είχε λίγα λεπτά πριν από τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα ο βουλευτής Β’ Πειραιώς της ΧΑ, Γιάννης Λαγός.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Εθνους», από τις αναλύσεις των τηλεφωνικών επικοινωνιών που έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με αυτές, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αποκάλυψε ότι μεταξύ των δύο στελεχών της Χρυσής Αυγής, σημειώθηκαν τουλάχιστον δύο συνομιλίες κατά το επίμαχο διάστημα πριν από το φονικό.

6 σχόλια:

  1. περαν απο τις σκοπιμοτητες και τη σπουδη που εδειξαν τα κομματα του “συνταγματικου τόξου” για να επενανομιμοποιηθουν αλλα και να ξεδοντιασουν την ανεξελεγκτη οργη του κοσμου ήταν μεγαλη τυχη για τη Μεγαλοπολη που συμπατριωτες μας δεν ταυτιστηκαν ανοικτα και απροκαλυπτα με τη Χρυση Αυγη

    τελος καλο ολα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη το λες μη το λες!!! Κάποιοι "επιφανεις" συμπατριωτες μας είχαν βιαστεί να δηλωσουν πίστη στη ΧΑ και να τρέξουν σε διάφορες εκδηλώσεις της ΧΑ. Άλλοι δε ευθαρσώς το διατυμπανιζαν σε ολους τους τόνους... Τώρα τους φανταζομμαι να ψαχνουν για την κολυμβήθρα του Σιλοάμ να καθαρθούν, αλλα είναι εκτεθημένοι....

      Διαγραφή
    2. κι αν εγινε αυτο που λες τι σημασια εχει?
      οπως λες το καταλαβαν και το μετανιοσαν.
      γιατι τοσο μισος?
      να φοβασε αυτους που δεν το μετανιοσαν και συνεχιζουν με το ιδιο παθος.
      αυτους τους φοβαμε κι εγω αλλα κι ακομα πολυ περισοτερο κατι τυπους σαν κι εσενα ΚΑΡΑΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ ΜΑΝΔΎΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ που με αυτα που λες ριχνεις λαδι στην φωτια για εμφύλιο..
      ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ .ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ .
      ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΜΦΙΛΙΟΥΣ.
      ΑΝΙΣΤΌΡΗΤΟΙ.

      Διαγραφή
    3. Ετσι ακριβως φιλε μου.
      Δειτε Τι είπε ο Αγγελάκας όταν το κοινό του φωνάξε φασίστες, κουφ@λες..κρεμάλες

      ΕΔΩ

      http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=30076&gotolast=1&utm_source=nl&utm_medium=email&utm_campaign=ns143

      Διαγραφή
  2. Ρε Γιωργία πότε θα λήξει το εμπάργκο στα σχόλια πότε θα μπορούμε να πλακωνόμαστε ελεύθερα όλοι εμείς οι γνωστοί άγνωστοι άντε γιατί έρχονται και δημοτικές εκλογές και βλέπω και πολύ νωθρότητα και δεν μου αρέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog