Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ελεύθεροι με αυστηρούς περιοριστικούς όρους οι Κασιδιάρης, Μίχος και Παναγιώταρος – Προφυλακίζεται ο Λαγός


- Ηλίας Κασιδιάρης: Πολιτική η δίωξή μου – Ατυχής στιγμής το “εγέρθητι” το βράδυ των εκλογών
- Κατονόμασε έναν από τους προστατευόμενους μάρτυρες – Τον διώξαμε γιατί μας ζήτησε λεφτά, είπε
- Ηλίας Παναγιώταρος: Δεν ήξερα τον Ρουπακιά, δεν είναι μέλη της Χρυσής Αυγής οι κατηγορούμενοι στο Πέραμα
- Ασφυκτική πίεση στον Γιάννη Λαγό για τα τηλεφωνήματα το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα
- Ετοιμάζω έκπληξη για τον Αντώνη Σαμαρά είπε ο Παύλος Σαράκης, δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη, που πρόσφατα διεγράφη από τη Ν.Δ. γιατί ανέλαβε την υπεράσπιση του βουλευτή της Χ.Α.
- Σήμερα στις 15.30 στον ανακριτή ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Μόνο ο Γιάννης Λαγός προφυλακίστηκε μετά την απολογία του, ενώ οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι με αυστηρούς περιοριστικούς όρους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για τον Ηλία Κασιδιάρη επιβλήθηκε και χρηματική εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ.

Οι απολογίες των τεσσάρων βουλευτών ήταν ολονύχτιες. Ξεκίνησαν περίπου στις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης, με τον Ηλία Κασιδιάρη και ολοκληρώθηκαν στις 09:30 το πρωί της Τετάρτης με τον Νίκο Μίχο.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έμεινε στο γραφείο των ανακριτών επί 6,5 ώρες κάτι που δείχνει πόση βαρύτητα δίνουν οι δικαστικές αρχές στο ρόλο του στη Χρυσή Αυγή.
Ακολούθησε ο Ηλίας Παναγιώταρος που απολογούνταν επί 3-3,5 ώρες, ο Γιάννης Λαγός που έμεινε στο γραφείο του ανακριτή 2,5 ώρες, ενώ ο Νίκος Μίχος μόλις 1,5 ώρα.

Όλοι τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες και μίλησαν για σκευωρία.
Εντάσεις ανάμεσα στους κατηγορούμενους και τους εισαγγελείς δεν υπήρξαν. Ο κάθε κατηγορούμενος κάθεται στη μέση και στην ευθεία του είχε δυο ανακριτές, ενώ δεξιά και αριστερά του βρίσκονταν οι δυο εισαγγελείς.

http://www.moriasnews.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog