Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Aπογοητευμένοι οι κάτοικοι του Σχίνου Κορινθίας από τον Τατούλη.. Ολη η επιστολή (video)

Αγανακτισμένοι και απογοητευμένοι είναι οι κάτοικοι του Σχίνου Κορινθίας από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π.Τατούλη,
για την αδιαφορία για την περιοχή του Σχίνου. Όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι, ο δρόμος, από τη μία μεριά κοντεύει να «χαθεί» εξαιτίας των κατολισθήσεων και από την άλλη, από τις καθιζήσεις που έχει υποστεί λόγω του θαλασσινού νερού, που φτάνει μέχρι την άκρη του.




Διαμαρτυρία κατοίκων.
 
Εδώ και 3,5 χρόνια του ζητάμε να κάνει κάτι, αλλά...........Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του KORINTHOSTV  σχετικά με τη μεγάλη καταστροφή που έχει υποστεί ο δρόμος  Αλεποχωριου – Σχινου , είδηση η οποία βγήκε σε πανελλαδική εμβέλεια από τα τηλεοπτικά ΜΜΕ  , αποφάσισε να κάνει μια «ιδιωτική»  επίσκεψη σήμερα στη περιοχή του Σχινου.

Εδώ και τρεισήμισι χρόνια  διοίκησης της περιφέρειας Πελοποννήσου από τον νυν περιφερειάρχη , οι κάτοικοι της περιοχής  ζητούν την επέμβαση των υπηρεσιών για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Ζητούν δηλαδή το αυτονόητο.

Ασφαλή πρόσβαση στα σπίτια τους και όχι να πηγαινοέρχονται με κίνδυνο της ζωής τους.

Ο κ. Τατουλης φρόντισε να επισκευτεί το Σχινο «ιδιωτικά» χωρίς  να ειδοποιήσει κανέναν από τους φορείς της περιοχής.

Τέτοιου είδους επισκέψεις  ,έστω και για μια βόλτα στο  πολύπαθο  Σχινο,την επομένη του σάλου από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ  τουλάχιστον ,επαναλαμβάνουμε , θα έπρεπε το γραφείο του να έχει φροντίσει να ειδοποιηθούν και οι πρόεδροι της Τ.Κ  Πισιων  και του πολύ δραστήριου Συλλόγου της περιοχής  έτσι για να τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους για  τα χρόνια πολλά !





Πηγή: http://korinthostv.blogspot.com/2013/12/a-video.html#ixzz2ohEogdrx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog