Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

«Φτιάξτε το γεφύρι στην είσοδο των Λαγκαδίων πριν κλάψουμε ανθρώπινες ζωές» (ΒΙΝΤΕΟ)


Για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα επί της Ε.Ο. Τριπόλεως-Πύργου ενημερώνει το Υπουργείο Ανάπτυξης ο εξωραϊστικός και εκπολιτιστικός σύλλογος Λαγκαδίων Γορτυνίας και ζητά «την όσο το δυνατόν ταχύτερη παρέμβασή».

Συγκεκριμένα, αναφέρει ο Σύλλογος ότι στην Ανατολική είσοδο της κωμόπολης, ευρίσκεται ένα παλαιό πέτρινο γεφύρι, πάνω στο οποίο διέρχεται η Ε.O., το οποίο έχει εμφανέστατα σημάδια της φθοράς και της ταλαιπωρίας, ενώ μέρα με την μέρα η υπόθεση της κατάρρευσής του γίνεται ορατή!
Η πιθανότητα κάποιου φρικτού ατυχήματος από την κατάρρευση του αναφερόμενου επικίνδυνου γεφυριού, θα ‘χει, πέρα από τις απώλειες των ανθρώπινων ζωών και μια σειρά απρόβλεπτων προβλημάτων όπως:

-Την πολυετή αποκοπή της Ε.Ο. Τρίπολης-Πύργου, με τεράστια συγκοινωνιακά προβλήματα στην Κεντρική Πελοπόννησο.
-Μεγάλα προβλήματα στην επικοινωνία των κατοίκων της Δυτικής Αρκαδίας με την Τρίπολη και την Αθήνα, αφού η πρόσβαση Θα γίνεται μέσω Ολυμπίας, Πύργου, Πάτρας, Κορίνθου, Αθήνα.
 -Θα διαταραχθεί με απίστευτα προβλήματα η κοινωνική, οικονομική, εμπορική, τουριστική και οικογενειακή ζωή των κατοίκων της δυτικής και ορεινής Αρκαδίας από την πολυετή συγκοινωνιακή απομόνωση.

«Γι’ αυτό, ζητάμε την άμεση παρέμβαση από τις Υπηρεσίες σας, μια επιστημονική και ταχύτατη παρέμβασή σας, πριν κλάψουμε ανθρώπινες ζωές, είτε δημιουργηθούν απρόβλεπτες συγκοινωνιακές δυσκολίες. Πριν να ‘ναι αργά...» τονίζει ο Σύλλογος στην επιστολή του.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το έγγραφο της επιστολής, αλλά και ένα βίντεο το οποίο κατέγραψε το Kalimera-arkadia.gr!

ΕΓΓΡΑΦΟ



http://www.kalimera-arkadia.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog