Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Γεώργιος Τριαντάφυλλος (μήνυμα) υποψήφιος σύμβουλος με την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

   Απευθύνομαι σε όλες και όλους εσάς, φίλους, γνωστούς και συμπατριώτες, οι οποίοι χρόνια τώρα με γνωρίζετε και σας γνωρίζω.
Με κάποιους έχουμε μεγαλώσει και  μαζί.
Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι άλλη μια ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε και να βρεθούμε σε ίδιους δρόμους δράσης.
Ήδη τα προηγούμενα χρόνια με έχετε τιμήσει δύο φορές με την ψήφο σας, 1.180 συμπατριώτες του Λεκανοπεδίου στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 και 404 συμπατριώτες στις δημοτικές εκλογές του 2010.

Σήμερα, μετά τη συστράτευση μου με το ενωτικό ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, και μετά την επιλογή μου να στηρίξω και εγώ έναν νέο άνθρωπο, τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, τον οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια και είμαι βέβαιος ότι μπορεί να φέρει άλλο ύφος και ήθος στα Αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης, η εμπιστοσύνη σας με τιμά ιδιαίτερα. Σας ευχαριστώ γι’ αυτό.
Με τη νέα δημοτική αρχή του Σεπτεμβρίου, και εγώ, όπως όλοι οι συνεργάτες του συνδυασμού, θα εργαστούμε για να βγάλουμε την πόλη και τα χωριά μας στην επιφάνεια. Η ενασχόλησή μου δεκαετίες τώρα, με τα αθλητικά πεπραγμένα της πόλης, με υποχρεώνει να προσπαθήσω, με όλες τις δυνάμεις μου, στην μεγάλη προσπάθεια στήριξης των αθλητικών συλλόγων και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Σε αυτή τη βασική προτεραιότητα, έχω τη γνώση και την εμπειρία να συνεισφέρω, προς όφελος των νέων παιδιών μας, τα οποία πολλές φορές μου έχετε εμπιστευτεί στις αθλητικές και αγωνιστικές τους δραστηριότητες.
Φίλες και φίλοι,
Σε αυτές τις εκλογές θα συναντηθούμε πολλές νέες δυνάμεις του τόπου. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ   ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας
Τριαντάφυλλος Γιώργος


16 σχόλια:

  1. Γιώργο ξέχασες να αναφέρεις το σύνθημα που σε αντιπροσωπεύει σε όλη σου τη διαδρομή....ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μασκαρεμενο με το ονομα ΕΛΙΑ φυσικα. Αληθεια αραγε, ποσοι συμπολιτες μας γνωριζουν οτι ο συνδυασμος του Παπαδοπουλου κατεβαινει κατω απο την ομπρελα της Ελιας του Βενιζελου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Παπαδόπουλος φασιστοπίθηκα είναι ο μόνος πραγματικά ανεξάρτητος. Τα υπόλοιπα είναι της ελεεινής και τρισάθλιας γκεμπελικής σου προπαγάνδας, πληρωμένε χαφιέ των λαμογιοεργολάβων.

      Διαγραφή
    2. αν αυτο που θελεις να κανεις ειναι να αλλαξεις το κλιμα λογω της προσφατης αναρτησης που θελει συριζα και μπουρα να ειναι ενα μαλλον δεν πειθεις ουτε τον εαυτο σου μεγαλε !χαχαχαχα

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ 06 ΚΑΙ ΤΟ 10 ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΟ 2014 ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ?ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ 4 ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΜΕ ΧΑΙΡΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιο ΠΑΣΟΚ, ανίδεοι άνθρωποι; Πόσο πιο φανερό πρέπει να γίνει ότι στον συγκεκριμένο συνδυασμό υπάρχουν όλα τα χρώματα και την ίδια στιγμή κανένα; Αν θέλετε να βρείτε κάτι να πείτε, βρείτε τουλάχιστον κάτι που να ισχύει. Αλλιώς καλό θα ήταν να σκέφτεστε πριν βουτήξετε την πένα σας στο μελάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανωνυμε 15 Μαΐου 2014 - 5:29 μ.μ.
    Ο συνδυασμος του Παπαδοπουλου κατεβαινει με την στηριξη της νεας εφευρεσης του Βενιζελου, της ελιας. Και ας ερθουμε στον συνδυασμο. Ναι ο Φουσεκης ειναι ΝΔ και φυσικα υπαρχουν και καποιοι αλλων κομματικων αποχρωσεων, ομως οι περισσοτεροι και οι πρωτοκλασσατοι ειναι Πασοκ. Απο την στιγμη που κατεβαινει με την υποστηριξη της Ελιας του Βενιζελου πως ειναι ανεξαρτητος ?? Οχι φιλε μου ανεξαρτητος θα ηταν εαν κατεβαινε χωρις κομματικη υποστηριξη και χωρις τους κλεφτες που εχει διπλα του.

    Οσο γι εσενα Ανώνυμε 15 Μαΐου 2014 - 7:23 π.μ δεν ξερω ποιος νομιζες οτι ειμαι αλλα εκανες λαθος. Εγω φιλε μου δεν ανηκω σε κανεναν οποτε ο χαρακτηρισμος φασιστοπηθηκας σου επιστρεφεται. Οταν τελειωσουν οι εκλογες και εαν εχει εκλεγει ο Παπαδοπουλος τοτε θα ευχομαι ολοψυχα να ειχα κανει λαθος γι αυτον και εσυ να ειχες δικιο. Οι περισσοτεροι η τουλαχιστον οσοι απο εμας δεν κρεμονται απο τα....καποιων, αυτο που θελουμε ειναι το καλυτερο για την πολη μας και εκφραζουμε βαση της προσωπικης γνωμης που εχουμε διαμορφωσει διαφωνιες, ενστασεις κτλπ προς καποιον υποψηφιο. Σ αυτο το πλαισιο μπορουμε να συζηταμε και να διαφωνουμε. Επιθεσεις ομως με τετοιους χαρακτηρισμους φιλε μου δειχνουν οτ εσυ ειτε εισαι συγγενης τους, ειτε οτι κρεμεσαι απο τα ...καποιου διαφορετικα δεν θα εχανες την ψυχραιμια σου και δεν θα χαρακτηριζες καποιον που δεν ξερεις φασιστοπηθηκα. Αυτο που ειπα δεν το ειπα για να υποστηριξω τον Μπουρα οπως νομιζες η καποιον αλλο. Δεν εχω αναγκη κανεναν και δεν εχω συμφερον απο κανεναν αλλα δεν αντεχω να βλεπω καποιους που ενω η θεση τους ειναι στην φυλακη περιφερονται και καμαρωνουν σαν γυφτικα σκεπαρνια. Αν ηθελε ο Παπαδοπουλος να ειναι ανεξαρτητος επρεπε να τους ειχε στειλει σπιτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα αντικρούσω, φίλε Δημήτρη, τίποτα από τα παραπάνω, γιατί θα ήταν μια τεράστια κουβέντα. Το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω όχι μόνο σε σένα, αλλά γενικότερα, είναι ότι ο συνδυασμός του κ. Παπαδόπουλου δεν κατεβαίνει με την στήριξη της Ελιάς. Απλά για να μην διαδίδονται πράγματα που δεν ισχύουν.

      Διαγραφή
    2. Κανένα πρόβλημα αν εξέφραζες την άποψή σου, οποιαδήποτε κι αν ήταν αυτή. Αλλά εσύ αυτό που έκανες ήταν μία εν γνώσει σου πέρα για πέρα ψεύτικη και γκεμπελικού τύπου λασπολογία, εξού και ο χαρακτηρισμός σου ως φασιστοπίθηκα. Αν αναιρέσεις, αναιρώ και το χαρακτηρισμό. Αφού επιμένεις στην αστήριχτη και αβάσιμη φαντασίωσή σου, επιμένω ότι είσαι φασιστοπίθηκας, έστω και αν προς το παρόν δεν το υποψιάζεσαι. Θα δεις πως ο φασίστας μέσα σου θα ξεπεταχτεί με την παραμικρή ασήμαντη αφορμή, φορώντας το πηλίκιο μιας οποιασδήποτε εξουσίας...
      Και κάτι ακόμα: ο Παπαδόπουλος δε μπορεί με ένα, από τα αγαπημένα σου καθώς φαίνεται, "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" να στείλει κανέναν ούτε στη φυλακή ούτε στο σπίτι του. Αυτό στις δημοκρατίες μπορεί να το κάνει ο κόσμος με τους νόμους και με τη ψήφο του.

      Διαγραφή
    3. Ναι πραγματικα οφειλω να πω οτι εκανα λαθος και ζηταω συγγνωμη γι αυτο. Ο Παπαδοπουλος δεν εχει επισημη στηριξη η "χρισμα" οπως το λενε οι πολιτικοι απο το Πασοκ η Ελια αλλα αυτο το ειπα γιατι καπου το ειχα διαβασει πριν απο περιπου ενα μηνα, νομιζω σε εφημεριδα της Μεγαλοπολης αλλα μπορει να ηταν και στο ιντερνετ και μου αποτυπωθηκε.Η φαση ειναι οτι το ελεγα και σε ατομα που ειναι στο περιβαλλον του συνδυασμου του αλλα κανενας δεν μου ειπε τιποτα. Παιρνω εκατο τις εκατο πισω οτι ειπα για κομματικη υποστηριξη και σε καμια περιπτωση δεν εκανα εξεπιτηδες αυτο το λαθος. Βεβαια, και αυτο ειναι προσωπικη αποψη, η αισθηση που δινει ο συνδυασμος του Παπαδοπουλου ειναι οτι εχει εντονο το κομματικο "στιγμα" του Πασοκ αλλα απο την στιγμη που δεν ειναι επισημο σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να μιλαμε για κομματικη υποστηριξη.

      Ανώνυμε 16 Μαΐου 2014 - 2:56 μ.μ.
      Καταρχην με τον τροπο που μιλας τοποθετεις τον ιδιο τον εαυτο σου στην κατηγορια των ανθρωπων που εσυ κατηγορεις. Θα μπορουσες απο την αρχη καλλιστα να εκανες αυτο που εκανε ο φιλος απο πανω, να μου δειξεις το λαθος μου. Με αυτον τον τροπο θα φαινοταν και τι ειμαι γιατι ειτε θα αναγκαζομουν να παραδεχτω και να ανακαλεσω οτι εκανα λαθος (εαν το λαθος μου ηταν εντιμο) ή θα με ξεσκεπαζες σαν λαμογιο εαν απεφευγα να απαντησω. Αλλα εσυ, ισως κρινωντας απο το περιβαλλον σου (θελω να ελπιζω και οχι απο τον εαυτο σου), φαντασιωθηκες αμεσως οτι ειμαι καποιος καλοθελητης. Ειπες κατι για γκεμπελικη νοοτροπια ? Οσο για το αλλο που λες, δεν ειναι διορισμενοι καπου και θα τους διωξουν με το "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" ο καθε υποψηφιος δημαρχος φτιαχνει το ψηφοδελτιο του, διαλεγει ποιους θα εχει διπλα του και κουβαλαει την ευθυνη γι αυτο. Για να τελειωνουμε η αποψη μου ειναι οτι με αυτους τους ανθρωπους διπλα του δεν με πειθει και δεν μπορω (προσωπικη αποψη παλι) να τον εμπιστευτω οτι θα αλλαξει κατι προς το καλυτερο.

      Διαγραφή
  7. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΡΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΔΩ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ (ΜΗΝ ΠΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ) ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΩΡΓΟ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Ε.Π.Ο. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγα μην σκέφτηκε το καλό της πόλης ο Τριανταφυλλος για την μάσα βάζει για σύμβουλος άσε τον μάθαμε τι κουμάσι ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog