Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΜΑ ΚΑΛΑΜΩΝ


Απορριμματοφόρο του Δήμου Μεγαλόπολης βούλιαξε σε λακκούβα που άνοιξε σε σημείο που έχουν γίνει έργα ύδρευσης.




Συγκεκριμένα στον οικισμό ΜΟΜΑ Καλαμών ένα απορριμματοφόρο του Δήμου Μεγαλόπολης παραλίγο να ανατραπεί όταν υποχώρησε το έδαφος στο σημείο που είχε γίνει εκσκαφή για την αλλαγή του δικτύου ύδρευσης.

Το όχημα έμεινε κολλημένο για αρκετή ώρα και χρειάστηκαν να επέμβουν 2 μηχανήματα του Δήμου και αρκετοί εργαζόμενοι , προκειμένου να το αποκολλήσουν.

Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν έντονα παράπονα για τα έργα που γίνονται , κυρίως για το γεγονός ότι δεν υπάρχει σωστή αποκατάσταση των δρόμων και σωστή σήμανση μετά τις εκσκαφές.

Μάλιστα όπως ανέφεραν πολλοί στο Καφενείο της Μεγαλόπολης , δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται ατυχήματα, έχουν υπάρξει αρκετά και μάλιστα και μικροτραυματισμοί.

Σήμερα οι κάτοικοι κάλεσαν τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης να επισκεφτεί το σημείο αλλά όπως μας είπαν οι ίδιοι , ο Δήμαρχος ήταν απασχολημένος και δεν πήγε.

Από τον Δήμο Μεγαλόπολης μαθαίνουμε ότι γνωρίζουν το θέμα αλλά την επίβλεψη της εργολαβίας την έχει η Περιφέρεια οπότε δεν μπορούν να κάνουν κάτι.




Πηγή:  Καφενειο  Μεγαλόπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog