Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Γκρεμίζει την γκαρσονιέρα του Παπαγεωργόπουλου στο Δημαρχείο ο Μπουτάρης

Δεν θέλει πολυτέλεια στο γραφείο του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Έτσι προχώρησε σε παρεμβάσεις στο τρίτο όροφο,όπως αναφέρει το thousandnews.gr , προκειμένου να δημιουργηθούν χώροι γραφείων για το διοικητικό προσωπικό.



Η αρχή έγινε με τον γκρέμισμα του διαμερίσματος που είχε δημιουργήσει ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλος το οποίο ήθελε να χρησιμοποιεί ως βεστιάριο αλλά παράλληλα και για κάποιες ώρες χαλάρωσης. Το διαμέρισμα περίπου 45 τετραγωνικών με θέα τη θάλασσα -που έως τώρα ήταν κλειδωμένο- είχε μπάνιο, κουζίνα και ένα χώρο σαλοκρεβατοκάμαρας που επικοινωνούσε με εσωτερική πόρτα μόνο με το γραφείο του.


Ήδη από την αρχή που ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης κατάργησε το δεύτερο γραφείο Δημάρχου "για υψηλούς προσκεκλημένους" και απομάκρυνε τους πολυτελείς καναπέδες που τους τοποθέτησε σε άλλους χώρους για να κάθονται οι επισκέπτες. Έτσι το δεύτερο γραφείο Δημάρχου διαμορφώθηκε σε γραφείο υπαλλήλων.


Στα επόμενα προγραμματισμένα σχέδια του Γιάννη Μπουτάρη είναι να προχωρήσει και σε άλλες παρεμβάσεις και να μικρύνει στο μισό, το γραφείο στο οποίο ήδη βρίσκεται προκειμένου να δημιουργηθούν και άλλοι χώροι για το υπαλληλικό προσωπικό.



1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΤΣΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog