Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Bαμμένoi από το αίμα των παλαιστινίων, Ομπάμα, Μέρκελ, Κάμερον, Ολάν και οι κολλητοί τους....

Με το στόμα, τα χέρια και το πουκάμισό τους βαμμένα από το αίμα των παλαιστινίων, Ομπάμα, Μέρκελ,  Κάμερον, Ολάν και οι κολλητοί τους, έχουν το θράσος να μας μιλάνε για δημοκρατία, Ανθρώπινα δικαιώματα και προστασία των λαών!




-   Ώρες-ώρες δεν αντέχω την υποκρισία τους!
-   Παίρνουν ένα υφάκι λυπητερό!
-   Ρίχνουν κάτω το κεφάλι και το βλέμμα τους!
-   Χρησιμοποιούν έναν χαμηλό τόνο στην ομιλία τους!
-   Αρχίζουν πάντα με τις λέξεις: Μας έχει συνταράξει το γεγονός!
-   Και τελειώνουν πάντα με τις λέξεις: Θα το πληρώσουν ακριβά!
-   Ο λόγος για τη συμμορία Ομπάμα, Μέρκελ, Κάμερον, Ολάν και άλλους δευτεροκλασάτους κολλητούς των, όταν βγαίνουν στα κανάλια!
-   Όπου οι λαοί ξεσηκώνονται και ζητούν περισσότερα δικαιώματα στη ζωή!
-   Όταν κάποιος ηγέτης μιας χώρας δεν υποκλίνεται μπροστά τους!
-   Όταν οι λαοί αντιτάσσονται στις χούντες και στον φασισμό που τους επιβάλουν!
-   Τότε ανακατεύουν τα πράγματα, δημιουργούν αντιφρονούντες, στήνουν προβοκάτσιες, βρίσκουν την αφορμή, επεμβαίνουν και δεν αφήνουν τίποτα όρθιο, αδιαφορώντας για τις ψυχές που παίρνουν στο λαιμό τους!
-   Άλλες φορές, βάζουν χώρες γειτονικές που είναι της επιρροής τους, εισβάλουν στην ανεπιθύμητη γι αυτούς χώρα και επιβάλουν τη δική τους «Τάξη πραγμάτων»!
-   Δεν υπολογίζουν με ποιον και πότε θα συνεργαστούν, ούτε το τι πιστεύει η μία και η άλλη ομάδα των συνεργατών τους!
-   Βρήκαν και είχαν κολλητό τον Μπίν Λάντεν κατά των Σοβιετικών τότε στο Αφγανιστάν και μετά τον χρησιμοποίησαν σαν εχθρό τους!
-   Στρατολογούν ότι «λούμπεν» στοιχεία βρίσκουν στην Ευρώπη και τα στέλνουν με τη μορφή αντιφρονούντων, έναντι αδρής αμοιβής, για να ρίξουν με «εμφύλιο πόλεμο» υποτίθεται, τον όποιον ηγέτη δεν γουστάρουν!
-   Συμμαχούν με νεοφασιστικά και νεοναζιστικά στοιχεία και δημιουργούν αναταραχές σε χώρες προκειμένου να τις εντάξουν στην επιρροή τους!
-   Είναι οι «μακελάρηδες» των λαών!
-   Είναι οι «Αρχισυνομώτες» που απεργάζονται σενάρια, πως θα επιβάλουν και θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους στην όποια περιοχή βάλουν στο μάτι!
-   Είναι αυτοί που παριστάνουν τους προστάτες των λαών και από πίσω, σκάβουν το λάκκο των λαών!
-   Είναι αυτοί που με τις τσέπες τους και τα ταμεία τους γεμάτα από την εκμετάλλευση των λαών, χρηματοδοτούν, ότι πιο ελεεινό , τρισάθλιο, βρώμικο, βάρβαρο και ληστρικό ανθρώπινο στοιχείο, για να πνίξουν στο αίμα τους ίδιους τους λαούς!
-   Τους βλέπεις να κλαίνε και να λυπούνται για τα τόσα αθώα θύματα της κατάρριψης του αεροπλάνου στην Ουκρανία, αλλά δεν μας λένε ποιοι έμπλεξαν τη χώρα αυτή στη δίνη του εμφύλιου πολέμου!
-   Βλέπουν μόνο με το ένα μάτι και  ακούνε μόνο με το ένα αυτί, με βάση τι και πόσο τους συμφέρει!
-   Βλέπουν και ακούνε  τα όσα πράττουν οι «Ρωσόφωνοι» στην Ουκρανία, αλλά δεν βλέπουν ούτε ακούνε για το τι συμβαίνει στην Γάζα από τους Ισραηλίτες σε βάρος των  Παλαιστινίων!
-   Ούτε κλάματα, ούτε λύπηση για τα εκατοντάδες θύματα από τους Παλαιστίνιους!
-   Αλλά  ούτε απειλές και μέτρα πίεσης σε βάρος των Ισραηλινών!
-   Ο Ομπάμα περιορίζεται σε προσπάθειες για κάποια σύναψη ειρήνης υποτίθεται, αλλά ούτε μια κουβέντα για κάποια μέτρα σε βάρος του Ισραήλ, όπως κάνει σε βάρος της Ρωσίας!
-   Η δε Μέρκελ, ο δε Κάμερον και εκείνος ο ανεκδιήγητος Ολάν της Γαλίας, όχι μόνο δεν έχουν ανοίξει το στόμα τους να πουν έστω και μια κουβέντα σε βάρος του Ισραήλ, αντίθετα ο Ολάν βρήκε την ώρα να παντρολογιέται και από πάνω!
-   Αάάάά ρε Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!
-   Θα έρθει η ώρα που θα πνιγείτε από το ίδιο το αίμα των λαών!!!!

Τρίπολη    25-7-2014                           Τάσος  Παπαζαχαρίας
                                                     www.tasospapazax.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog