Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

"Στα κάγκελα" οι καναλάρχες στην Πελοπόννησο λόγω … Digea – Τα τεχνικά προβλήματα, το υπερβολικό «ενοίκιο» και τα λουκέτα (vd)

Ανάστατοι είναι οι ιδιοκτήτες των 16 τηλεοπτικών σταθμών που εκπέμπουν από τη Digea στην Πελοπόννησο.
Την Παρασκευή το μεσημέρι, εξέφρασαν τις αγωνίες τους για το μέλλον των επιχειρήσεων τους, μετά την μετάβαση τους στην ψηφιακή εποχή, κατά τη διάρκεια συνάντησης που έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.
Η συνάντηση έγινε παρουσία του Μενέλαου Δασκαλάκη (γενικός γραμματέας τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομείων) και του Ιωάννη Παναγιωτόπουλου (γενικός γραμματέας μέσων ενημέρωσης).



Ο Μ. Δασκαλάκης κατά την εισήγηση του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι "είναι τεχνικό - τεχνολογικό και θεσμικό το ζήτημα. Τα πρώτα πράγματα που μας απασχόλησαν για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή είναι το εύρος κάλυψης κάθε τηλεοπτικού σταθμού, η διαμόρφωση κατανομής συχνοτήτων, το κόστος ανάπτυξης του δικτύου, η περιοχή κάλυψης και ο αριθμός των καναλιών.
Θέλουμε να υπάρχουν περιφερειακά κανάλια, η μετάβαση σε γενικές γραμμές στην Πελοπόννησο πήγε καλά, υπάρχουν προβλήματα αλλά λιγότερα απ' αυτά που περιμέναμε.
Η εθνική επιτροπή τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομείων έχει ορίσει τις τιμές για κάθε περιοχή και κάθε ζώνη. Ο πάροχος ήδη έχει προβεί σε έκπτωση αυτού του κόστους, είναι ρυθμιζόμενο και επανεξετάζεται όταν πρέπει. Η υποχρέωση του παρόχου είναι να κάνει κάλυψη κατά 95% του πληθυσμού, η ΝΕΡΙΤ έχει υποχρέωση να καλύπτει το 98% επειδή είναι εθνικός φορέας.
 Βέβαια υπάρχουν κάποιες περιοχές που είναι "λευκές", δεν έχουν σήμα δηλαδή, είμαστε η πιο δύσκολη περιοχή, οι Δήμοι θα πρέπει να καλύψουν δαπάνες.
Λένε ότι δεν μπορούν γιατί δεν έχουν κωδικούς, θα δούμε μήπως υπάρξει μια τροπολογία που θα τους δώσει αυτή τη δυνατότητα.

Για την Πελοπόννησο χρειάζονται 65 αναμεταδότες, που στοιχίζει 10-15 χιλιάδες ευρώ ο καθένας. Αυτά είναι τα χρήματα που θα πρέπει να καλυφθούν από τους δήμους. Κατά τη μεταβατική αυτή φάση δεν έχουμε πλήρη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή. Δεν έχει γίνει το οριστικό switc off. Αυτό θα γίνει μέχρι το τέλος Νοέμβρη. Υπάρχουν κέντρα εκπομπής με προβλήματα (πχ Όσιος Πατάπιος, Σμέρνα, Φραγκοπήδημα) και πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει και η Αργοναυπλία".

Τεχνικοί - εκπρόσωποι καναλιών αναφέρθηκαν σε τεχνικής φύσεως θέματα που δεν τους επιτρέπουν να εκπέμπουν κανονικά. Τόνισαν ότι θα πρέπει να τεθούν τεχνικές προδιαγραφές για να είναι τυπικοί και αυτοί με τις υποχρεώσεις τους.
Τι συμβαίνει με το κόστος; Αν μειωθούν οι πάροχοι, το κόστος θα ανέβει και θα επιβαρυνθούν τα υπόλοιπα κανάλια, αλλά και το αντίστροφο (πράγμα απίθανο, να αυξηθούν δηλαδή τα κανάλια).

"Το μοντέλο αυτό λαμβάνει υπόψη τον πληθυσμό και όχι την γεωγραφική κάλυψη. Η Αττική, η Πελοπόννησος και η Θεσσαλονίκη έχουν περισσότερο πληθυσμό και πληρώνουν περισσότερα χρήματα στη digea. Οι συμβάσεις που υπογράφονται είναι μεταξύ σας (digea και καναλιών). Το πως θα διασφαλίσετε, ώστε η έκπτωση να μην εξαρτάται από την απόλυτη τιμή αλλά από την εκάστοτε απόλυτη τιμή είναι θέμα σύμβασης. Η τιμή αυτή έχει βγει με βάση τον προϋπολογισμό που έχει κάνει ο πάροχος (φάσμα, υποδομή, λειτουργικά), για τα οποία θα πρέπει να υπάρχουν τιμολόγια" πρόσθεσε ο Μ. Δασκαλάκης.

Ο κ. Φελούρης (εκπρόσωπος του "ΕΛΛΑΔΑ") είπε ότι "η απόφαση για να εισαχθούμε στην ψηφιακή εποχή ήταν πολύ άμεση και δεν είχαμε ιδέα καταρχήν τι σημαίνει ψηφιακή. Το κοστολόγιο είναι υπερβολικό και δε μπορούμε να διεκδικήσουμε διαφημίσεις σε όλους τους νομούς". Πρότεινε να δοθεί στα κανάλια μια χαριστική περίοδος (πχ 6 μήνες) για να προσαρμοστούν γιατί σε αυτή τη φάση δεν μπορούν να εκπέμψουν σε όλες τις περιοχές. "Ευτυχώς που μπαίνουμε στην ψηφιακή εποχή αλλά το κοστολόγιο μας φοβίζει μήπως αναγκαστούμε να κλείσουμε τις επιχειρήσεις μας" συμπλήρωσε.

Ο Γιώργος Δρίτσας (εκπρόσωπος του DRtv) ενημέρωσε ότι έχει στείλει εξώδικο στη digea για τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί και υποστήριξε ότι "σκοπός τους είναι να μας κλείσουν, συμπιέζουν τα κανάλια και παγώνει η εικόνα, το θέμα είναι καθαρά εμπορικό, ζητάνε πολλά χρήματα χωρίς να μπορούμε να παίξουμε κανονικά, να τα δώσουμε αλλά να έχουμε και την ανάλογη ποιότητα. Τα προβλήματα στην Αργολίδα παραμένουν. Γιατί δεν έγινε μια δοκιμαστική περίοδος; Χρησιμοποιείται η υπάρχουσα υποδομή ενώ η κοστολόγηση αφορά νέο δίκτυο"!

Η Νίνα Κασιμάτη (εκπρόσωπος του AXION) έθιξε το θέμα της ποιότητας του προγράμματος, θέτοντας χαρακτηριστικά το ερώτημα "το telemarketing είναι η αναβάθμιση;"

Ο Άγγελος Δρίτσας (από το ΜΑΧ) σε έντονο ύφος δήλωσε ότι "μας έχετε αναγκάσει να γινόμαστε ζητιάνοι στους δημάρχους και στους προέδρους για να βάλουμε έναν αναμεταδότη ψηλά και να πιάνει πιο μακριά το κανάλι μας. Η περιφέρεια θα πρέπει να μας στηρίξει, παίζονται βίντεο στο youtube από τη μυθική Πελοπόννησο, εμείς τι ρόλο παίζουμε; Διατίθενται τεράστια κονδύλια για spot. Οι περισσότεροι δεν έχουμε πληρώσει τον IP. Να μας βοηθήσει ο κ. Τατούλης".
 Στο σημείο αυτό υπήρξε έντονη αντιπαράθεση με την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου, για θέματα κατανομής των χρημάτων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της περιφέρειας. 

Ο Ι. Παναγιωτόπουλος υποστήριξε ότι "θα πρέπει να αναζητήσετε λύσεις marketing, να συνεργαστείτε μεταξύ σας, ο καινούριος χώρος δίνει ευκαιρίες και προοπτικές".

Τέλος μίλησε για χρηματική στήριξη των καναλιών μέσω προγράμματος ΣΕΣ.

Ο κ. Δασκαλάκης τέλος τόνισε ότι "δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να έχει κανάλι, δεν είναι υποχρέωση του κράτους να κάνει τις επιχειρήσεις κερδοφόρες, αυτό είναι θέμα των επιχειρηματιών, το δημόσιο αποφάσισε να μην δίνει δωρεάν χρήση φάσματος. Ξέρουμε ότι θα έχετε ένα κόστος παραπάνω αλλά θα έχετε ποιότητα. Αν δουλεύατε σοβαρά και νόμιμα είχατε κόστος και πριν τη DIGEA. Αυτοί που δεν δούλευαν έτσι έχουν πρόβλημα τώρα".

Εκπρόσωποι υπήρξαν από τα εξής κανάλια: ORT, BEST, ΕΛΛΑΔΑ, DR, ΑΡΚΑΔΙΚΗ, ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, MAX, AXION, ΗΛΕΚΤΡΑ.


Βάσω Παπαδοπούλου
Πηγή:  Καλημέρα  Αρκαδία


17 σχόλια:

  1. Το σήμα είναι πολλή χαμηλό συνεχές κοληματα υποτίθεται ότι θα ήταν καλύτερα πρόκειται για σκάνδαλο στο τέλος θα μας αναγκάσουν να πάμε σε δορυφορικό καλές μάσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ελέγξεις πρώτα την οικιακή σου υποδομή (κεραίες, καλώδια, ενισχυτές αποκωδικοποιητές) και μετά αφού βεβαιωθείς πως είναι όλα οκ λες τις συνωμοσιολογικές θεωρίες σου.
      Κι εγώ στην Μεγαλόπολη μένω και παίρνω σήμα από το κέντρο εκπομπής Ασέας (Τσεμπερού). Το σήμα είναι μια χαρά ούτε καλύμματα έχω αντιμετωπίσει ως τώρα ούτε τίποτα. Το ΝΕΡΙΤ HD έχει όντως καμπάνα σήμα HD. Η ποιότητα των περιφερειακών καναλιών δεν είναι θέμα της Digea αφού αυτή την ποιότητα εικόνας βγάζουν τα συγκεκριμένα κανάλια με τον τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουν. Εδώ που τα λέμε πλην του ΝΕΡΙΤ HD όλα τα άλλα κανάλια από καλή έως αποδεκτή εικόνα βγάζουν για το έτος 2014 και για τα ελληνικά δεδομένα, γιατί αν κάνουμε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες καληνύχτα. Είναι από τις βαρβάτες "επενδύσεις" που κάνουν οι Έλληνες που αυτοαποκαλούνται επιχειρηματίες.
      Εφόσον εγώ και άλλοι τόσοι στην Μεγαλόπολη δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα οι υπόλοιποι να ελέγξετε τις υποδομές σας. Το σήμα που λαμβάνουμε είναι ακριβώς το ίδιο.
      Το μόνο ζήτημα είναι η διακοπή σήματος που συμβαίνει γιατί "πέφτουν" (διακοπή ρεύματος) οι αναμεταδότες στα κέντρα εκπομπής.
      Εδώ λένε όμως πως οι αναμεταδότες και τα κέντρα εκπομπής περνάνε στην αρμοδιότητα των Δήμων.
      Αυτά τα χρήματα που θα δαπανούν οι Δήμοι για τους αναμεταδότες ποιος θα τα πληρώνει; Οι δημότες.
      Κατά τα άλλα κάποιοι βλέπετε κρυφά σχέδια που μας εξωθούν στα δορυφορικά πακέτα για να πληρώνουμε.

      Το πρόβλημα είναι πως ΚΑΙ σε αυτή την περίπτωση έτρεξαν τα πράγματα με προχειρότητα και άρον άρον. Η κλασική άρπα κόλλα νεοελληνική πρακτική μιας και βρισκόμαστε πάντα προ τετελεσμένων γεγονότων και τρέχουμε να προλάβουμε.
      Ως προς αυτό το σκέλος έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται οι καναλάρχες. Αλλά τα μυαλά που κουβαλάνε είναι περασμένων εποχών και δεν αρμόζουν σε επιχειρηματίες του 2014.

      "Ο Άγγελος Δρίτσας (από το ΜΑΧ) ...Η περιφέρεια θα πρέπει να μας στηρίξει, παίζονται βίντεο στο youtube από τη μυθική Πελοπόννησο, εμείς τι ρόλο παίζουμε;"

      Κάποιος να ενημερώσει τον Άγγελο Δρίτσα πως το ιντερνετ είναι το μέλλον, μέρα με την ημέρα κερδίζει έδαφος και ήρθε για να μείνει μιας και τόσο ως προς τις δυνατότητες που προσφέρει όσο και την αξιοποίησή του είμαστε, σε παγκόσμιο επίπεδο, ακόμη στην αρχή. Δεν είναι κάποια μόδα δηλαδή που σήμερα είναι και αύριο δεν θα την θυμάται κανείς.
      Επομένως ο κάθε Δρίτσας θα πρέπει να σκέφτεται ιδέες για το πώς θα μπορέσει να ανταγωνιστεί το ιντερνετ ή πως θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει. Αλλά δεν το κάνει αυτό, αντιθέτως έχει κολλήσει στην δεκαετία του 80 (όπως και οι περισσότεροι Έλληνες) και περιμένει να πέσει δημόσιο χρήμα και κρατική στήριξη. Σε λίγα χρόνια που θα μπορεί ο καθένας να αυτοδιαφημίζεται την επιχείρησή του διαδικτυακά (ήδη γίνεται αυτό) με χαμηλό κόστος απευθυνόμενος μάλιστα σε ευρύτερο κοινό, πώς θα επιβιώσει το κανάλι και το ραδιόφωνο του κάθε Δρίτσα;
      Πολύ καλά είπε ο Δασκαλάκης στο τέλος. Επιχειρηματίας με δημόσιο χρήμα δεν είναι επιχειρηματίας. Η μισή Ελλάδα ήταν χωμένη στο δημόσιο και τα άλλα 2/3 ήταν κρατικοδίαιτοι ιδιώτες που παρίσταναν τους επιχειρηματίες.
      Το ίδιο μπάχαλο παραμένει και τώρα με τους μαφιόζους που έχουμε να κυβερνούν.

      Διαγραφή
    2. ΚΙ ΕΓΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ .
      ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΗΛΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ .

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή πριν με το αναλογικό είχατε πολύ καλύτερη εικόνα, αν το γυρίσουν από αύριο και πάλι στο αναλογικό θα είστε απόλυτα ευχαριστημένοι μάλλον.
      Εντάξει σηκώνω τα χέρια ψηλά, φαίνεται εμένα θα με ευλογεί ο άγιος ψηφιακοσημάτιος και λαμβάνω σήμα καμπάνα από την ίδια κεραία εκπομπής που λαμβάνεις κι εσύ.
      Ονομάτισε τους καλύτερους τεχνικούς της πόλης που στο είπαν αυτό για να φανεί και η αλήθεια. Να σου είπαν για προχειροδουλειές και κενά υποστήριξης στα κέντρα εκπομπής (έλλειψη γεννήτριας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος π.χ) μπορεί, να σου είπαν για μάπα σήμα αποκλείεται. Έτσι κι αλλιώς δεν είχαν μέτρο σύγκρισης καθώς δεν υπήρξε στην Ελλάδα προηγούμενο επίγειο ψηφιακό σήμα τηλεόρασης.

      Διαγραφή

  2. Τρύπες και στο πουκάμισο,
    και στο σακάκι τρύπες
    βρήκαν και μπαινοβγαίνουνε,
    τα βάσανα και οι λύπες

    Τρύπες και στο Άκοβο,
    και στο Λιοντάρι τρύπες
    βρήκαν και μπαινοβγαίνουνε,
    τα βάσανα και οι λύπες
    ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TELIKA GIA NA KATALAVW , O MEGALOPOLI FM PLIRWNEI REYMA H TOY TO PLIRWNOYME EMEIS?
    KAI AN DEN PLIRWNEI ME POIA YPOGEIA DIADROMI OI DIMARXOI OLOI EXOYN DEXTEI NA PLIRWNOYN OI POLITES TA REYMATA TWN IDIWTWN?

    AYTO DEN LEGETE DIAPLOKI??

    MPOREI NA FANTASTEI KAPOIOS GIA POSES XILIADES EYRO MILAME?

    K. TSIRIGOTI - K. MPOYRA - MEGALOPOLI FM TI APANTISEIS EXETE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ. ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕ ΡΕΤΡΑΛΙ; ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΗΜΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΦΜ; ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ Ε; ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ . Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ...

      Διαγραφή
    2. Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
      Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ΟΥΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ
      , Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΑΊΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ.
      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ , ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΦΙΜΩΣΗ
      ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΦΙΜΩΣΗ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ,
      ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ !!! ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΤΕ !!!!
      ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ , ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΑΣ.

      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!!

      ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    3. αυτή η ευαισθισία σας με τομ ,εγαλοπολη φμ είναι συγκινιτική και αντικιμενική και μπράβο σας!!!!
      μήπως να ψάχνατε και τα εκατομύρια ευρώ που έχουν πληρώσει οι πολίτες για μάντρες. μελέτες και κουραφέξαλα:
      αλλά όχι βαράτε τον σταθμό
      οι μόνοι που παλεβουν την αλήθεια
      απορώ πως άντεξαν μέχρι τώρα τόση κακια και αδικία
      αυτό είναιτο πραγματικά συγκινιτικό
      θα έπρεπε να ντρέπεσε

      Διαγραφή
    4. ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΦΜ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ

      EXO APO ADIKO KAI APO KAKOYS POLITES - FREE REYMA MEGALOPOLI FM

      Διαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε αναφέρθηκα εάν δεν εγινα κατανοητός στη ισχύ της εκπομπής του σήματος και εάν κατάλαβα καλά για την εκπομπή υπεύθυνή είναι η κατά τόπους δημοτική αρχή εκπέμπει απο τα παλιά μηχανήματα η απο καινούργια και αν είναι καινούργια τότε πρόκειται περί λάθους μηχανημάτων. Τέλος πάντων εγώ ξέρω ως πολίτης ότι έχω πρόβλημα στην Ελλάδα για όλα φταίνε η αλλη εγώ βλέπω τη διαφήμηση της digea και νόμιζα ότι αυτη είναι υπεύθυνη δεν αναφερθηκα στην ποιότητα εάν ξέρεις κάτι παραπάνω καλό θα ήταν να το μάθουμε για να ξέρουμε που να διαμαρτυρηθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς. Αυτό που γράφεις δεν στέκει. Η ποιότητα είναι άμεσα συνυφασμένη με το εκπεμπόμενο σήμα, συνεπώς το να γράφεις εγώ μίλησα για την ισχύ του εκπεμπόμενου σήματος και όχι για την ποιότητα, δεν έχει απολύτως καμία λογική.
      Είπα με την σειρά μου το εξής απλό πράγμα. Εφόσον λαμβάνω κι εγώ το ίδιο ακριβώς σήμα που λαμβάνουν όλοι στην περιοχή χωρίς να αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα, όσοι λένε πως έχουν προβλήματα θα πρέπει να το ψάξουν ξεκινώντας από τον τεχνολογικό εξοπλισμό που έχουν στο σπίτι τους. Δεν λέω κάτι παράλογο ούτε αναλύω εξισώσεις πυρηνικής φυσικής. Αναφέρω την μεθοδολογία που ακολουθείται στην εξεύρεση και την επίλυση πιθανών τεχνικών προβλημάτων. Σε οποιαδήποτε τηλεφωνική γραμμή τεχνικής υποστήριξης για οποιοδήποτε θέμα και αν καλέσει κάποιος τα ίδια βήματα θα του πουν να ακολουθήσει. Π.χ αν καλέσεις κάποιος για την Χ συσκευή που δεν λειτουργεί σωστά το πρώτο πράγμα που θα του πουν είναι να ελέγξει αν είναι συνδεδεμένη στην πρίζα. Ξεκινάς από τα πολύ απλά, βεβαιώνεσαι πως είναι όλα εντάξει και μετά πας στα πιο σύνθετα για να καταλήξεις στο τέλος να πεις πως φταίει αυτό ή το άλλο.
      Πες μου απλά πως αστειεύεσαι τώρα διαφορετικά θα απογοητευτώ.
      Έχεις στα χέρια σου (εσύ και ο καθένας) ένα ισχυρότατο εργαλείο (ίσως το ισχυρότερο στην σημερινή εποχή) το ίντερνετ και ρωτάς εμένα να σου πω εάν γνωρίζω κάτι παραπάνω;
      Φυσικά και γνωρίζω όχι απλά κάτι παραπάνω αλλά πολύ περισσότερα για το θέμα Digea στην Ελλάδα, αλλά μάντεψε πως τα γνωρίζω. Έψαξα και βρήκα. Όποιος ψάχνει βρίσκει. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τα εργαλεία που έχετε στα χέρια σας και πάψτε να περιμένετε διαρκώς από τους άλλους να σας πάρουν από το χεράκι να σας πουν το ένα και το άλλο. Έπειτα πες πως εγώ ή κάποιος άλλος σου λέω κάποια πράγματα, που ξέρεις εσύ πως είναι η αλήθεια φίλε μου, δεν θα πρέπει να ψάξεις από μόνος σου;
      Αν θες την γνώμη μου για το θέμα, ΟΛΑ τα ιδιωτικά κανάλια της Ελλάδας πρέπει να βάλουν λουκέτο διότι είναι ιδιωτικά μόνο κατ' όνομα ενώ στην ουσία πληρώνει όλος ο λαός για να εξακολουθούν να λειτουργούν. Είτε μέσα από δημοτικά τέλη, είτε μέσα από τους φόρους στο κράτος. Από το 2008 πληρώνουμε όλοι οι φορολογούμενοι δάνεια που έλαβαν οι κυβερνήσεις μας για την ενίσχυση των τραπεζών ή αργότερα με την κρίση για την διάσωσή τους. Οι τράπεζες αυτές όμως σε ποιους έδιναν και εξακολουθούν να δίνουν δανεικά και αγύριστα; Στους μεγαλοκαναλάρχες και στους εκδότες. Ποιων είναι αυτά τα χρήματα; Όλων των Ελλήνων. Διάβασε παρακάτω και ένα σημερινό άρθρο για το θέμα από έναν "δικό" τους τον Τέλλογλου και πες μου μετά εσύ σε ποιον πρέπει να διαμαρτυρηθείς όταν φέτος κλείσαμε 40 χρόνια διαρκούς διακυβέρνησης των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Ποιος τους ψηφίζει όλα αυτά τα χρόνια;
      Το άρθρο εδώ
      www.protagon.gr/?i=protagon.el.oikonomia&id=35507

      Διαγραφή
    2. εσυ για να σκουζεις ετσι και να γραφεις δισέλιδα καποιο συμφερον εχεις η σε πληρωνουν
      διαβασε αυτο το αθρο του πανου αλεβιζου γιατι μας τα ζαλισες

      ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

      http://kafeneio-megalopolis.gr/?p=12869#more-12869

      Διαγραφή
    3. Μπράβο το βρήκες.
      Εγώ για να τα γράφω αυτά πάει να πει πως δεν είμαι μπαστουνόβλαχος σαν εσένα και έχω κάποιες παραπάνω γνώσεις που εσύ σίγουρα δεν έχεις.
      Το άρθρο του Πάνου, ξεφτέρι μου ΔΕΝ λέει τίποτε το διαφορετικό πάνω σε όσα έχω γράψει έως τώρα. Εκτός και αν δεν ξέρεις ανάγνωση.
      Ο Πάνος στο άρθρο του που γράφτηκε την επόμενη ημέρα της μετάβασης στο ψηφιακό (ούτε οι εργασίες δεν είχαν ολοκληρωθεί ακόμη και αφορούσε εκείνο τον καιρό) δεν αναφέρει τίποτα το συγκεκριμένο πέρα από κάποια προβλήματα της πρώτης ημέρας σε όλη την περιοχή. Δεν έχει βαθύτερες γνώσεις στον τομέα αυτό όπως και ο ίδιος δηλώνει άλλωστε.
      Άλλη φορά που θα θελήσεις να κάνεις τον έξυπνο φρόντισε τουλάχιστον να διαβάσεις και να καταλάβεις πρώτα αυτά που γράφει ο άλλος πριν πετάξεις τις σαχλαμάρες σου. Στην προκειμένη περίπτωση μάλλον δεν διάβασες καν αυτά που έγραψα σαν κλασικός νεοελληναράς που είσαι. Παραπάνω εγώ λέω πως κανονικά πρέπει να κλείσουν ΟΛΑ τα ιδιωτικά κανάλια της Ελλάδας κι εσύ έρχεσαι και λες πως έχω συμφέρον και τα παίρνω από την digea των καναλαρχών. Μόνο ένας ανόητος θα έγραφε κάτι τέτοιο.
      Πες μας τώρα πολύ απλά πως είσαι του Καρατζαφέρη που έμεινε στην απέξω με το τηλεκοτέτσι του και γι' αυτό σκούζεις για χάλια σήμα κτλ. χωρίς να παραθέτεις το παραμικρό (τεχνικής φύσεως) επιχείρημα που να τεκμηριώνει τον ισχυρισμό σου και άσε όλα τα άλλα.

      Διαγραφή
  5. μην ανησηχατε βρε παιδια το ξαναγραφω γιατι δεν το ανεβασαν την πρωτη φορα.
    εχει αναλαβει ο βαλασοπουλος την λυση του θεματος οπως και με το κεντρο υγειας ,την πυροσβεστικη και τοσα αλλα ανυστερόβουλα προβληματα που εχει λυσει.
    χα χα χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δωσε λυση εσυ ρε βλημα

      Διαγραφή
    2. καλυτερα βλήμα παρα μαυρογιαλουρος.
      κοίτα ρε που φωνάζουν οι κλέφτες να φύγουν οι νοικοκύρηδες σε αυτήν την πολη.
      το νου σου μονο με τα βληματα μην σε βρει κανένα στο δόξα πατρίς.
      χα χα χα !

      Διαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog