Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Αστέρας - Μάιντς. και το όνειρο έγινε πραγματικότητα



"Αστέρα μπορείς, μπορείς να προκριθείς" φώναζαν οι φίλαθλοι




Το arcadiaportal.gr βρέθηκε από νωρίς το απόγευμα μέχρι και πολύ αργά το βράδυ μέσα και έξω από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και σας μεταφέρει στο βίντεο που ακολουθεί το κλίμα και τις εκτιμήσεις των φιλάθλων πριν το παιχνίδι αλλά και τους πανηγυρισμούς μετά τον τεράστιο θρίαμβο του Αστέρα επί της γερμανικής Μάιντς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως θα δείτε και στο ρεπορτάζ, στον αγώνα βρέθηκαν και φίλοι του Αστέρα από το εξωτερικό, οι οποίοι πανηγύρισαν δεόντως τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Η αναμονή και η ελπίδα των φιλάθλων του Αστέρα για νίκη και πρόκριση πριν το παιχνίδι ήταν έκδηλη με τον κόσμο που κατέφθανε  στο γήπεδο  να είναι έτοιμος και αυτός από την πλευρά του να καταθέσει από την κερκίδα την φωνή του στηρίζοντας τις προσπάθειες των παιχτών του Στάικου Βεργέτη  για να φτάσουν στην μεγάλη επιτυχία που δεν ήταν  άλλη από την πρόκριση του Αστέρα στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa league.Αστέρα μπορείς ,μπορείς να προκριθείς ήταν το σύνθημα που κυριαρχούσε κατά την είσοδο των φιλάθλων.

Μετά το τέλος του αγώνα και την νίκη της ομάδας του Αστέρα εκστασιασμένος ο κόσμος από την μεγάλη πρόκριση έφευγε από το γήπεδο πανηγυρίζοντας μια σπουδαία επιτυχία με συνθήματα και την περηφάνια γι αυτή την τόσο μεγάλη στιγμή που  χάρισε στους φιλάθλους του αλλά και σε ολόκληρη την Αρκαδία. Ο κόσμος που μίλησε στην κάμερα του Arcadia Portal τόνισε το πόσο τυχεροί αισθάνθηκαν που βρέθηκαν στο γήπεδο και έζησαν από κοντά αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ομάδας και πως θα θυμόνται για πολλά χρόνια το  συγκεκριμένο παιχνίδι τόσο για την πρόκριση και την νίκη όσο και για τον τρόπο που επετεύχθητε σε ένα αγώνα που έσπασε καρδιές




Πηγή;  arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog