Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Τάσος Κακλαμάνος: «Ο κ. Σμυρνιωτης και η παρέα του σάς παραπλανεί, δεν είναι λύση η Αγία Τριάδα» (βίντεο)

Για την τραγική κατάσταση των απορριμμάτων στο δήμο Τρίπολης μίλησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, Τάσος Κακλαμάνος, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, την Τρίτη, στα ΜΜΕ.




Χαρακτήρισε "θλιβερό" το γεγονός της αποχώρησης της Αντωνίας Γιαννούλη από τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που ίσως -όπως είπε- να μην κατάλαβε, ότι το θέμα με ψηφοφορία είχε απορριφθεί προς συζήτηση και επέμενε να συζητηθεί παρατύπως! "Αν τη στεναχώρησα, της ζητώ δημοσίως συγνώμη" είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων δήλωσε ότι ο δήμαρχος έχει αναζητήσει δημόσιους χώρους που είναι άκακοι για να κάνει τη διαχείριση, γιατί "όλες οι παρατάξεις θέλουμε να αποστασιοποιηθούμε από τον περιφερειακό σχεδιασμό του Τατούλη" πρόσθεσε.

Για τη στάση του Σμυρνιώτη είπε ότι "εμείς τον κ. Σμυρνιώτη τον βοηθήσαμε με εργολάβους και μηχανήματα, του βρίσκαμε μεταφορείς, ενώ ο κ. Σμυρνιώτης μας στέλνει την αστυνομία, μας κάνει καταγγελίες, μας στέλνει το υγειονομικό, μας βγάζει φωτογραφίες, αντιστρατεύεται την προσπάθεια της δημοτικής αρχής για δικά του οφέλη"!

Ενημέρωσε ότι στην παρούσα φάση δε μπορούν να υλοποιήσουν τη μεταφορά λόγω του κάκιστου -όπως δήλωσε- μεταφορέα, τον οποίο δε μπορούν να τον βγάλουν έκπτωτο, γιατί θα πρέπει να περάσουν 45 μέρες και αναρωτήθηκε σε αυτή την περίπτωση «τι θα γίνει αυτές τις 45 μέρες;».

Χθες φορτώθηκαν για να μεταφερθούν 80 τόνοι σκουπίδια, όμως σήμερα που ήταν να γίνει η μεταφορά η χωματερή στη Φυλή απεργεί, επομένως τα σκουπίδια είναι μέσα στα κοντέινερ.

Επιπλέον ο Τ. Κακλαμάνος δήλωσε ότι "ο κ. Σμυρνιώτης κατηγορεί τη δημοτική αρχή για κάτι που ο ίδιος δίδαξε", ενώ συμπλήρωσε σχετικά με την Αγία Τριάδα ότι "επαίνεται ο κ. Σμυρνιώτης για ένα παράνομο χώρο, η χρήση του οποίου έχει δεχθεί άνω των 12 - 15 μηνύσεων. Ξεγέλασε τον ιδιοκτήτη και αντί για ΣΜΑ τον κάνανε ΧΥΤΑ. Έκανε μια περιοχή μπάχαλο και μάλιστα χειρότερο από το Πλάτωμα. Τις ίδιες μηνύσεις έχει και ο ιδιοκτήτης του χώρου. Πότε θα απελευθερωθεί η ιδιοκτησία αυτή; Ο κ. Σβώλος έχει 380 χιλιάδες ευρώ πρόστιμα από περιβαλλοντικές και υγειονομικές υπηρεσίες! Δεν μας επιτρέπει ο κ. Σβώλος αν δεν καθαρίσουμε το χώρο να μπούμε. Ο κ. Σμυρνιωτης και η παρέα του σας παραπλανεί κυρίες και κύριοι, δεν είναι λύση η Αγία Τριάδα".



Β.Π.
Πηγή:   www.kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog