Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ο Καγιάννης θα μεταφέρει (28 ευρώ /τόνο) τα σκουπίδια της Τρίπολης στην Φυλή (βίντεο)



Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης, έγινε το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τη μεταφορά 2.900 τόνων σκουπιδιών στη χωματερή της Φυλής, μιας και η προηγούμενη εργολαβία έληξε.
Αυτό που είχε αποφασίσει η Επιτροπή, από την περασμένη Παρασκευή, ήταν να κληθούν τρεις εταιρείες για να κάνουν προσφορές και να αναλάβουν αυτή την εργασία που έχει προϋπολογισμό 103.000 ευρώ.

Τελικά, προσφορές κατέθεσαν δύο. Ο Καγιάννης και ο Πριόβολος.
Το μέλος της Επιτροπής (από τη μειοψηφία) Νίκος Τσιαμούλος ζήτησε να ανοίξει η διαδικασία και να κληθούν κι άλλοι εργολάβοι, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό.
Γύρω στις 10.30 έληξε η παραλαβή προσφορών που ήταν μόνο δύο. Ακολούθησε ο έλεγχος των δικαιολογητικών και το άνοιγμα των φακέλων, μετά την αποχώρηση των ενδιαφερομένων.
Τελικά, η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε ότι τα δικαιολογητικά της προσφοράς Πριόβολου ήταν ελλιπή, με αποτέλεσμα να γίνει αποδεκτή η προσφορά του Καγιάννη με 28 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) ανά τόνο σκουπιδιών.

Να σημειωθεί ότι ο Πριόβολος έκανε υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα καταθέσει ένσταση.
Αυτό σημαίνει ότι σε λίγες μέρες  Καγιάννης θα ξεκινήσει τη μεταφορά απορριμμάτων στη Φυλή, προκειμένου να πάρει μία «ανάσα» η πόλη, για το επόμενο τρίμηνο.
Μ.Σ.
Πηγή: kalimera-arkadia.gr

----------------------------------------------------------------------
Δείτε  τις  σχετικές  δηλώσεις  Παυλή  στο  Arcadia  Portal



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog