Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ένα ακόμα ατύχημα με κυνηγούς στην Μεσσηνία


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για σωματικές βλάβες από αμέλεια
Συνελήφθη, χθες (28.10.2014) το απόγευμα, στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πεταλιδίου, ένας (1) 32χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, στο Καλοχώρι Μεσσηνίας, κατά τη διάρκεια κυνηγιού, με τη χρήση κυνηγητικού όπλου, τραυμάτισε 43χρονο ημεδαπό. Κατασχέθηκε το κυνηγητικό όπλο του 32χρονου. Ο 43χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.






ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, σήμερα (29.10.2014) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας (1) 31χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ναυπλίου, για ληστεία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (28.10.2014) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, μία (1) 31χρονη ημεδαπή ΡΟΜΑ, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από 25χρονη ημεδαπή μία (1) τσάντα, η οποία περιείχε χρήματα, ένα (1) κινητό τηλέφωνο, ένα (1) ρολόι χειρός και διάφορα προσωπικά αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog