Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Τεχνικό πρόγραμμα και αποχώρηση παράταξης Γεωργακόπουλου στο ΔΣ Μεγαλόπολης

Παγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Νοεμβρίου η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης , με κυρίαρχο θέμα συζήτησης την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος του 2015.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε καθυστερημένα για 30 λεπτά και με μόλις 15 συμβούλους να είναι παρόντες εκείνη την στιγμή.

Για τον λόγο αυτό υπήρχε έντονη αντίδραση του Δημάρχου Μεγαλόπολης , ο οποίος είχε μια έντονη αντίδραση κατηγορώντας ιδιαίτερα την παράταξη του Γιάννη Γεωργακόπουλου που απουσίαζαν όλα τα μέλη της.
Στην συνέχεια ακούσαμε τον πρόεδρο του Δ.Σ. να ανακοινώνει ότι η απουσία αυτή γίνεται λόγω διαμαρτυρίας για τον λίγο χρόνο που είχαν στην διάθεση τους να μελετήσουν το τεχνικό πρόγραμμα.





Η ψήφιση του τεχνικού προγράμματος ήταν το τελευταίο θέμα και κατά την διάρκεια της συζήτησης του υπήρξαν αρκετές φορές που δημιουργήθηκε ένταση στην αίθουσα.

Κυριότερη όταν ο Σπύρος Τσιριγώτης ανέφερε ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή έχει πληρώσει κακώς κάποιες μελέτες και όταν υπήρχαν αναφορές ότι πολλά μεγάλα έργα των τελευταίων χρόνων δεν είναι ώριμα να προχωρήσουν η δεν έχουν καν μελέτες.

Τελικά είχαμε την υπερψήφιση του προγράμματος από όλους τους συμβούλους εκτός του κ. Λαμπρόπουλου ο οποίος καταψήφισε.


Δείτε στην συνέχεια 2 βίντεο από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης, το πρώτο από την έναρξη της συζήτησης και το δεύτερο από την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος.





Πηγή: Καφενείο  Μεγαλόπολης

1 σχόλιο:

  1. Ο Μπούρας απέδειξε με την στάση του ότι κινείται πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου. Τυχερός ο Δημαρχος που τον έχει απέναντι του σαν μείζονα αντιπολίτευση.Φαντάζεστε στη θέση του Μπούρα έναν τύπο σαν τον Τσιριγώτη? Θα τον ειχε σταυρώσει το Διονύση. Ο Λαμπρόπουλος αποδεικνύει γιατί το ΚΚΕ βρίσκεται στο 4%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog