Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ο σύλλογος τριών τέκνων ο Αρκάς με τη συμμετοχή μελών και φίλων έκοψε την πίτα για το 2015 και εγκαινίασε το νέο του γραφείο.



Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και ευχήθηκαν εκ μέρους της Μητρόπολης ο ιερέας του Αγ.Κωνσταντίνου Θ. Γκουμάσης, ο δήμαρχος Δ. Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος δημ. συμβουλίου κος Χίνης που είναι και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου, ο υποψήφιος βουλ. του ΣΥΡΙΖΑ κος Αν. Κάβουρας, ο υποψ. βουλ. με το ΠΟΤΑΜΙ κυρία Γ. Μπαρμπαλιά, ο πρόεδρος του ΟΑΕ κος Δούμουρας, ο εκδότης εφημερίδας Νέα Μεγαλόπολης. Επίσης ευχές έστειλαν οι: βουλευτής ΝΔ κος Βλάσης, υποψ. βουλ. ΝΔ κα Ε. Τατούλη και ο κος Παπαηλίου.


Ο σύλλογος βράβευσε με έπαινο τα ιδρυτικά μέλη του όπως επίσης βράβευσε και τον κο Χριστοδουλόπουλο για τη συνεργασία και την παραχώρηση του κτιρίου για γραφείο του συλλόγου.

 Το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί τους επαγγελματίες της Μεγαλόπολης που βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Οι επαγγελματίες είναι: Στ. Αθανασόπουλος (αλαντικά), Μακρή (ζυμαρικά), Κουρουνιώτης (τυροκομικά), Ψύλλας (ζυμαρικά) ΑΒ Βασιλόπουλος (σουπερμάρκετ), Μανίκα (ζυμαρικά), Παναγιωτόπουλος (σουπρμάρκετ), Χριστοδουλόπουλος (οικοδομικά υλικά).


Το γραφείο του συλλόγου θα είναι ανοιχτό για τα μέλη που χρειάζονται ανανέωση κάρτας και συμμετοχή στη μείωση των εισιτηρίων του ΚΤΕΛ.
Ο σύλλογος στηρίζει τη νέα κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ + ΑΝΕΛ).
ΑΛΛΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ.

ΚΙΝΗΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ (ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ).

Εκ του ΔΣ.


Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog