Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Χωρίς τελετή παράδοσης – παραλαβής από Α. Σαμαρά σε Αλ. Τσίπρα - Απάντηση Σαμαρά.

Δεν έγινε η καθιερωμένη «τελετή» παράδοσης – παραλαβής του Μαξίμου από τον Αντώνη Σαμαρά προς τον Αλέξη Τσίπρα. Ο νέος πρωθυπουργός αμέσως μετά την ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μέγαρο αναχώρησε χωρίς να μπει στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Η απορία όλων λύθηκε όταν πρώην επιτελικά στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους ότι η έδρα του πρωθυπουργού παραδόθηκε πριν από λίγο από τον Γενικό Γραμματέα του πρώην πρωθυπουργικού γραφείου Κώστα Μπούρα στο νομικό σύμβουλο του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Συνεργάτες του κ. Σαμαρά έλεγαν ότι δεν υπάρχει συνταγματική υποχρέωση για τη γνωστή μας από το παρελθόν διαδικασία όπου ο πρώην πρωθυπουργός υποδέχεται στο Μαξίμου τον διάδοχό του για να του παραδώσει τα «κλειδιά» της πρωθυπουργικής έδρας.

Συνεργάτες του κ. Σαμαρά λένε ότι το γραφείο του κ. Τσίπρα είχε ζητήσει να μην γίνει παράδοση - παραλαβή. Επιχείρημα που διαψεύδεται από το γραφείο του κ. Τσίπρα.

Aντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Αυτή την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας και το επιτελείο του βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου. Συνεργάτες του είπαν πριν από λίγο ότι: «Αυτό που συνέβη είναι πρωτόγνωρο. Δεν υπήρχε κανείς από την προηγούμενη κυβέρνηση να υποδεχτεί το νέο πρωθυπουργό, είναι ενδεικτικό του πολι8τικού πολιτισμού τους».

Μαρίνα Μάνη

Πηγή:
capital.gr
---------------------
Απάντηση Σαμαρά με επιστολή προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης:

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με αθλιότητες που κατασκευάζονται και εκπορεύονται από το ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο τη συνεχιζόμενη αθλιότητα που κατασκευάζεται από το ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα από το γραφείο του κ. Αλ. Τσίπρα και κατευθύνεται στα φερέφωνά τους.
Μετά τα όσα παραπλανητικά διέδωσαν για το θέμα της παράδοσης-παραλαβής, κατασκεύασαν και διέδωσαν ισχυρισμούς ότι δήθεν σκίστηκε ο πίνακας “η Ελλάς Ευγνωμονούσα” του Θ. Βρυζάκη, που ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επανατοποθέτησε εκεί.
Απέναντι στην αθλιότητα και τις ανεκδιήγητες μεθοδεύσεις του περιβάλλοντος του κ. Αλ. Τσίπρα θα σταθούμε με όλα τα νόμιμα μέσα υπερασπιζόμενοι την αλήθεια και την ηθική στο δημόσιο βίο».



1 σχόλιο:

  1. Ο Σαμαράς απέδειξε τον χαμηλό πολιτικό πολιτισμό του και το κακό ήθος του .
    Τέτοιοι μας κυβερνάνε τόσα χρόνια και εμείς τους πιστεύουμε .
    Απομένει να δούμε τι θα κάνει και ο Τσίπρας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog