Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Παναγιώτης Καρβέλας, υποψήφιος Βουλευτής επικρατείας


Στις 25 Ιανουαρίου η συμμαχία των «προθύμων» φεύγει. Η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, αφού οδήγησε έναν ολόκληρο λαό σε εξαθλίωση, θα είναι σύντομα παρελθόν. Αφήνει πίσω της όμως μια χώρα βαθιά πληγωμένη και έναν λαό διχασμένο, παραδομένο σε ντόπια και ξένα συμφέροντα. Οι Έλληνες δεν είμαστε αυτοί που κάποιοι  παρουσιάζουν και προσπαθούν να μας κάνουν να πιστέψουμε, αλλά ένας περήφανος λαός με ιστορία και πολιτισμό χιλιάδων ετών. Για τη δημοκρατία και την ανεξαρτησία μας πληρώσαμε συχνά βαρύ τίμημα και αυτό είναι μας κάνει να ξεχωρίζουμε από άλλους. Παρά τον πόλεμο, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» αντιστάθηκαν μέχρι σήμερα στη καταστροφή, και αύριο θα συμβάλλουν στην ανοικοδόμηση. Η κρίση θα μετατραπεί σε ευκαιρία, η χώρα θα ανακτήσει τη χαμένη αξιοπιστία της και ο Ελληνικός λαός τη χαμένη αξιοπρέπεια του.












ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ
Υποψ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Κιν. 6980-732341

1 σχόλιο:

  1. KOITA ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ 300 ΣΤΑΥΡΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ .............. ΚΡΥΨΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog