Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

30χρονος Αλβανός σκότωσε 32χρονη γυμνάστρια στη Καλαμάτα και αυτοκτόνησε



Με τον πιο τραγικό τρόπο φαίνεται ότι ολοκληρώνεται ο κύκλος της συγκλονιστικής ιστορίας, που εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στην Καλαμάτα, όταν ένας άνδρας πυροβόλησε νεαρή γυμνάστρια και ύστερα αυτοπυροβολήθηκε.

Η 32χρονη Ελίνα Βαχαβιόλου, που ήταν βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, νοσηλευόταν στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου και τελικά άφησε την τελευταία της πνοή σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους, οι οποίοι μάλιστα την αποχαιρετούν με μηνύματα στο Facebook.

Τις πρώτες πρωινές ώρες θυμίζουμε ότι είχε εκπνεύσει κατά την προετοιμασία για τη διακομιδή του στην Αθήνα και ο 30χρονος άνδρας από την Αλβανία, που πυροβόλησε την κοπέλα και έπειτα αυτοπυροβολήθηκε.

Η Αστυνομία, πάντως διεξάγει ακόμα έρευνα για να ρίξει πλήρες φως στην υπόθεση και στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συγκλονιστικό αυτό περιστατικό.

-----------------------------------------------------------------

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 9 το βράδυ στην οδό Αβίας στο κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Και οι δυο σοβαρά τραυματίσμένοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Ο άνδρας, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε μία σφαίρα "καρφωμένη" στο κεφάλι, εξέπνευσε  τις πρώτες πρωινές ώρες κατά την προετοιμασία του για διακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ η κοπέλα νοσηλέυεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό.

Η νεαρή είναι γυμνάστρια και ασχολείται με το χορό και αυτός που την πυροβόλησε ήταν Αλβανός., ο οποίος πριν από ένα χρόνο είχε απελαθεί, αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα ως εργάτης.







Σήμερα (14/2) η Αστυνομία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το περιστατικό:

"Χθες (13.2.2015) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, αφού αρχικά πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο (πιστόλι), 32χρονη ημεδαπή, στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο.

Ο 30χρονος και η 32χρονη, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου ο 30χρονος, σήμερα (14.2.2015) και πρώτες πρωινές ώρες, υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ η 32χρονη διεκομίσθη, σε νοσοκομείο της Αττικής όπου και νοσηλεύεται.

Το ανωτέρω πυροβόλο όπλο βρέθηκε και κατασχέθηκε, ενώ όπως προέκυψε ο 30χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας".

* Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ούτε η κοπέλα, η οποία έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου 


Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog