Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ο ιδιοκτήτης απασφάλισε και διώχνει με εξώδικο τον ενοικιαστή


Τα χαστούκια είναι πολλά για τον Σαμαρά και την παρέα του, που αρνούνται να παραιτηθούν. Και είναι ηχηρά. Ακούγονται μέχρι την Καλαμάτα..

Το πρώτο, ήρθε με τη ξεδιάντροπη ήττα που καταδικάστηκε η ακροδεξιά και αλαζονική ρητορική της Πολιτικής Άνοιξης.

Το δεύτερο, ήρθε με όλα τα στελέχη της μεγάλης καθαρής ΝΔ που έσπευσαν να ζητήσουν τη συνδρομή του Κώστα Καραμανλή για την αποπομπή του Αντώνη Σαμαρά, υπό το φως της δημοσιότητας.

Το τρίτο, ήρθε με τα γεύματα των ίδιων στελεχών που συνασπίστηκαν γύρω από μία φράση δια στόματος της Μαριέττας Γιαννάκου: να φύγει η παρεούλα των 2-3 ατόμων της Συγγρού που κυβερνούσε τη χώρα και που αποφασίζει αυταρχικά, που θα πάει η ΝΔ. Οι ίδιοι καταδίκασαν την αντεθνική ανακοίνωση του ΕΛΚ την κρίσιμη ώρα των διαπραγματεύσεων.

Το τέταρτο, ήρθε με το τηλεφώνημα του Σαμαρά προς τον Καραμανλή, όπου τον εκλιπαρούσε με λυγμούς να του αφήσει για λίγο ακόμη την καρέκλα μήπως και γίνει η αριστερή παρένθεση.

Το πέμπτο και τελειωτικό χτύπημα για το Μεσσήνιο πολιτικό της Κηφισιάς, ήρθε χτες με τον Προκόπη Παυλόπουλο. Τον πολιτικό που μισεί η παρέα της Συγγρού και για το λόγο αυτό τα μισθοφορικά blog της, τον έβριζαν όπου τον πετύχαιναν... διαχρονικά..

Σήμερα ο Προκόπης ο Καραμανλικός, ο παραταξιακός, είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας. ΣΟΚ για την παρέα της Συγγρού. Φάνηκε από την άχρωμη και άοσμη επίσημη δήλωση για την ψήφισή του.

Και με αυτό τον τρόπο ο ιδιοκτήτης της ΝΔ, απασφάλισε και έδειξε την έξοδο στον ενοικιαστή!
Και όχι μόνο αυτό ..του έστειλε και εξώδικο με τη βούλα του Προεδρικού Μεγάρου!


Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog