Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Τα σκουπίδια η Δούρου και..η Μεγαλόπολη...Πως συνδέονται;


Στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και τα όσα έρχονται μέσα από το σχέδιο που επεξεργάζεται η Περιφέρεια Αττικής, καθώς σε αυτό εμπλέκεται και η Πελοπόννησος, αναφέρεται ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News.



Σύμφωνα με το σχέδιο Δούρου, που παρουσιάζει η εφημερίδα, θα προταθεί η λύση - πακέτο του προβλήματος για τις δύο περιφέρειες με κοινή πρόταση προς τις Βρυξέλλες, πρόταση που περιλαμβάνει δύο εργοστάσια, ένα σε κάθε περιφέρεια, με αυτό της Πελοποννήσου να βρίσκεται στη Μεγαλόπολη, ενώ της Αττικής στην Φυλή.

Η κατασκευή των εργοστασίων θα χρηματοδοτηθεί από τα ήδη διασφαλισμένα από το ΕΣΠΑ κονδύλια ύψους περίπου 200 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με την Real News και τις πληροφορίες που παρουσιάζει "...με την "πρόταση Δούρου" συμφωνεί και ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης...". Επιπλέον στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν φαίνεται να συμφωνεί με την "πρόταση Δούρου".

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Δευτέρα για το θέμα των απορριμμάτων συζητά και το ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου, ενώ η ηγεσία της Περιφέρειας διαψεύδει τα παραπάνω.

6 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΔΩ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ... ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ... ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ; ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΛΥΣΗ ΠΑΚΕΤΟ ΑΤΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ; ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΤΟΥ; ΤΩΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ. ΑΦΟΥ Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ... ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΛΠ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ... ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΓΑΜΠΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΡΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΑΛΑΜΟΣ ΑΕΡΙΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν φαίνεται να συμφωνεί με την πρόταση Δούρου", σημειώνετε κα Δημητρακοπούλου, σύμφωνα με τις πληροφορίες σας...Θα ήταν ενδιαφέρον όμως εάν αναζητούσατε και την άποψη των δημοτικών αρχόντων μας...Συμφωνούν με τα σχέδια της κας Δούρου και του κ. Τατούλη; Γιατί σαν θέλει η "νύφη" κι "γαμπρός", ήτοι Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμος Μεγαλόπολης, τύφλα να' χει ο πεθερός, ήτοι "Πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ"... Τι γνώμη έχει λοιπόν επί του θέματος ο κ. Παπαδόπουλος, ώς Δήμαρχος Μεγαλόπολης και οι "άνευ χαρτοφυλακίου" δημοτικοί σύμβουλοι-συνεργάτες του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ Ο κος ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
    ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΑΙΜΙΝΓΚ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΛΙΚΑ; ΠΑΙΖΕΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ; Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΣΕΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ; ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για ποια έργα μιλάς φίλε τον 5:53 ; Για αυτά που έβαλα πιο κάτω; Για αυτά που είναι όλα μια ωραία και παράνομη κατάτμηση; που επίτηδες έβγαλαν 3 και όχι 2 έργα γιατί κάτω από 4 χιλιάδες ευρώ έργα δεν πάνε στον επίτροπο και έτσι δεν θα κάνει ένσταση για να μπλοκάρει την πληρωμή τους κανείς; Όταν κάποιος κάνει κάτι παράνομο χωρίς να το γνωρίζει έχει ένα ελαφρυντικό όταν ο ίδιος όμως δίνει τον ορισμό της κατάτμησης και μετά το κάνει χωρίς να νοιάζεται για κανέναν τότε τι συμβαίνει; το κάνουμε γαργάρα; Για βάλτε να ακούσετε από το 0,51 και μετά να μάθουμε και τον ορισμό της κατάτμησης https://www.youtube.com/watch?v=CzNXwKPIsCU

    Τσιμεντοστρώσεις και διευθετήσεις όμβριων υδάτων Τ.Κ. Ισώματος Καρυών 2.999,97€
    Συντήρηση δημοτικών δρόμων Τ.Κ Ισώματος Καρυών 3.999,16€
    Άρση επικινδυνότητας από υποχώρηση πρανούς δημοτικής οδού στην Τ.Κ. Ισώματος Καρυών 6.079,03€

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog