Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Αναβάλλονται επ’ αόριστον τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα – Δηλώσεις Μποροβήλου (βίντεο)


Την επ΄ αόριστον αναβολή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τους προέδρους της Σούπερ Λίγκας, Γιώργο Μποροβήλο, και της Φούτμπολ Λιγκ, Σταύρο Καλογιάννη, και τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Τοπολιάτη.

Τα πρωταθλήματα θα επαναρχίσουν, όπως τονίστηκε, μόλις ξεκινήσουν οι εργασίες για την καθιέρωση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και την τοποθέτηση καμερών σε όλα τα γήπεδα, καθώς και για τη μετατροπή των συνδέσμων οπαδών σε λέσχες.

 «Ζητήσαμε από τον υπουργό να τιμωρούνται και τα φυσικά πρόσωπα. Υποσχέθηκε να δει θετικά το θέμα. Θα γίνει και νέα συνάντηση, αφού τα όσα συζητήσαμε θα πάνε στα διοικητικά συμβούλια της Σούπερ Λίγκας και της Φούτμπολ Λιγκ», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο Γιώργος Μποροβήλος και συνέχισε: «Ο κ. Κοντονής ζήτησε να δει άμεσες θέσεις από τις ομάδες, ώστε να αποφασίσει για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Δεν μίλησε για άμεση εφαρμογή, αλλά για θέματα που είναι να δρομολογηθούν. Η αλήθεια είναι ότι εμείς από πλευράς χρόνου... πνιγόμαστε. Δεν υπάρχουν ημερομηνίες, αλλά κάποια πράγματα είναι πάνω από ημερομηνίες. Τα όσα έγιναν στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας την Τρίτη, αλλά και τα επεισόδια στο ντέρμπι, ασφαλώς δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση από τα όσα είπαμε με τον κ. Κοντονή».




Πηγή:
kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog