Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Έλλειψη Ιατρού Αναισθησιολόγου στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

ΠΡΟΣ:  Υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή
Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας
κ. Ανδρέα Ξανθό
ΚΟΙΝ:  Διοικητή του Γ.Π.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»
κ. Νικόλαο Χρόνη
Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας
κ. Νικόλαο Στακιά


ΘΕΜΑ: «Έλλειψη Ιατρού Αναισθησιολόγου στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης»

Κύριε Υπουργέ,
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ανάληψη των καθηκόντων σας ως Υπουργού Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο κρίσιμο έργο σας.
Αντιλαμβάνομαι ότι, λόγω της πρόσφατης μόλις ανάληψης των καθηκόντων σας, ακόμη βρίσκεστε – εσείς και οι συνεργάτες σας – στο στάδιο της ενημέρωσης.  Εντούτοις, και ακριβώς σε αυτό το στάδιο, επιτρέψτε μου να αναλάβω την πρωτοβουλία να σας γνωστοποιήσω ένα πολύ σημαντικό και επείγον θέμα που αφορά την έλλειψη ιατρού αναισθησιολόγου στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.
Η κατάσταση έχει γίνει πλέον επισφαλής για την υγεία των πολιτών της Αρκαδίας, καθώς από αρχές Δεκεμβρίου είναι δύο αναισθησιολόγοι με αποτέλεσμα να μένουν τουλάχιστον 10 μέρες χωρίς την κάλυψη αναισθησιολόγου και να ακυρώνονται προγραμματισμένα, αλλά και έκτακτα χειρουργεία και οι ασθενείς να μεταφέρονται σε άλλα νοσοκομεία.
Θα σας παρακαλούσα να ασχοληθείτε επειγόντως με το θέμα αυτό. Προτείνω να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες που δίνονται μέσα από την πρόσληψη Επικουρικού Ιατρικού Προσωπικού, ώστε το πρόβλημα να  αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατό.
Παραμένω στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω συνεργασία πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, και αναμένω την άμεση θετική σας ανταπόκριση.


                                                                       Με εκτίμηση,
                                                        Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog