Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Εκδήλωση αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα της γυναίκας


Εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με θέμα: "Ο ρόλος της εκπαίδευσης στην ενίσχυση της θέσης της γυναίκας" διοργανώνει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, την Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015 στις 11:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γραφείου (Αμαλίας 8, Σύνταγμα).

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ευρωβουλευτές, προσωπικότητες από τον χώρο της εκπαίδευσης, με εξειδίκευση και εμπειρία στο θέμα, δημοσιογράφοι, πανεπιστημιακοί και φοιτητές.

Η θεματική που επέλεξε η Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας του ΕΚ για την Παγκόσμια Hμέρα της Γυναίκας το 2015 "Empowering women and girls through education" έχει επίσης αναφορά στη γενικότερη πολιτική προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και σε σχέση με το Ευρωπαϊκό Έτος Αναπτυξιακής Συνεργασίας με τρίτες χώρες.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό και θα μεταδοθεί μέσω Livestreaming στο Κανάλι του ΕΚ, στο: www.ustream.tv/channel/europarlgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog