Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

Ζήτησε αλλά δεν του δόθηκε λόγος ο Σμυρνιώτης στη συνεδρίαση του ΠΣ Πελοποννήσου!!! (βίντεο)

 Ένταση επικράτησε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ο πρώην δήμαρχος κ. Γ. Σμυρνιώτης εισέβαλε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, θέλoντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του, καθώς ο περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αλευράς στην τοποθέτησή του του επέρριψε ευθύνες στο θέμα των απορριμμάτων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αλευράς επεσήμανε τις αδυναμίες της προηγούμενης δημοτικής αρχής ως προς τη διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και τα λάθη της. «Και τότε και τώρα τα λέγαμε, η νυν δημοτική αρχή δικές σου αδυναμίες παρέλαβε», επεσήμανε ο κ. Αλευράς, με τον πρώην δήμαρχο να φωνασκεί: «Άλλα λέγατε τότε, άλλα λέτε τώρα».

Ο κ. Σμυρνιώτης ζήτησε τον λόγο, προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του. «Θέλω τον λόγο», επαναλάμβανε, αλλά δεν του έδωσαν το βήμα. «Περάστε έξω», ακούστηκε από το Προεδρείο. Και τότε ο κ. Σμυρνιώτης, απευθυνόμενος στον περιφερειάρχη, του είπε: «Να με βγάλεις εσύ έξω».

Ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης νωρίτερα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου είχε ζητήσει τον λόγο, προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής του. Αφού επικράτησε μια μικρή ένταση, το Προεδρείο αποφάσισε να μην του δώσει τον λόγο. Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο κ. Σμυρνιώτης αποχώρησε από τη συνεδρίαση, ακούγοντας τον περιφερειάρχη κ. Τατούλη να του λέει «περαστικά σας», κατά την έξοδό του από την αίθουσα.


Πηγή:  Arcadia Portal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog