Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός στην Κορινθία το Σάββατο 25 Απριλίου

Συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός για ληστεία στην Κορινθία


Συνελήφθη, χθες (25.4.2015) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας και του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, για ληστεία σε βάρος 68χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, ο 25χρονος, με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από την 68χρονη μία τσάντα, που περιείχε χρήματα, κινητό τηλέφωνο, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας και του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ο 25χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων, τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog