Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Υπεγράφη η Βελτίωση – Διαπλάτυνση Δρόμου Κούβελα έως Διασταύρωση με την 7η Επαρχιακή Οδό

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου Βελτίωση – Διαπλάτυνση Δρόμου Κούβελα έως Διασταύρωση με την 7η Επαρχιακή Οδό 


Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Βελτίωση – Διαπλάτυνση Δρόμου Κούβελα έως Διασταύρωση με την 7η Επαρχιακή Οδό» από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, το Δήμαρχο Οιχαλίας κ. Αριστείδη Σταθόπουλο και την ανάδοχο εταιρεία, τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015.

Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και το ποσό της σύμβασης ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Η έναρξη των εργασιών θα γίνει άμεσα ώστε το έργο να έχει ολοκληρωθεί μέσα στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο.

Σκοπός κατασκευής του έργου είναι η βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας της οδού και η εξασφάλιση της ασφάλειας των διαδρομών μεταξύ του δικτύου των οικισμών.

Το έργο αφορά στη βελτίωση των γεωμετρικών στοιχείων της δημοτικής οδού από την Τ.Κ. Κούβελα έως διασταύρωση με την 7η Ε.Ο. και για συνολικό μήκος 4+060,03 χλμ, προκειμένου να εξασφαλισθεί ενιαίο πλάτος καταστρώματος της οδού. Στο πλαίσιο αυτό προβλέπονται χωματουργικές εργασίες βελτίωσης με μικρές διαπλατύνσεις, κατασκευή σωληνωτών οχετών, εργασίες υπόβασης και βάσης οδοστρωσίας, ασφαλτικά, κατασκευή στηθαίων ασφαλείας, διαγραμμίσεις, σημάνσεις, φωτισμός κόμβου, κλπ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog