Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

«Γιατροί του Κόσμου»: Εμβόλια, φάρμακα και εξετάσεις σε παιδιά της Τρίπολης (βίντεο)


Οι Γιατροί του Κόσμου, με την υποστήριξη της Vodafone, συνεχίζουν την υλοποίηση του προγράμματος δωρεάν ιατρικής φροντίδας παιδιών που το έχουν ανάγκη, κάνοντας στάση και στην πόλη μας.

Στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο και στην Πλατεία Πετρινού υποδέχτηκαν όλα τα παιδιά, κυρίως ανασφάλιστα, αλλά γενικά όποια τους είχαν ανάγκη.
Η μονάδα  παρέχει δωρεάν παιδιατρική περίθαλψη, διαγνωστικό έλεγχο, οδοντιατρικό έλεγχο και παρακολούθηση.

Επίσης φαρμακευτική αγωγή με την παροχή βασικών παιδιατρικών φαρμάκων και προληπτική φροντίδα και αγωγή υγείας.

Τέλος, εμβολιαστική κάλυψη σε ανασφάλιστα παιδιά, αλλά και σε παιδιά  που απλά έχουν ελλείψεις σε κάποια από τα εμβόλια.

Στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία» μίλησαν οι γιατροί της μονάδας, Τζιούμα Ελένη (Επισκέπτρια υγείας) και ο Γιώργος Τομαράς (παιδίατρος), τονίζοντας πως «κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό,για να μπορέσουμε να καλύψουμε έναν πληθυσμό που ίσως δεν έχει την οικονομική δυνατότητα».

«Παρέχουμε ένα έργο με την φροντίδα και την πρόληψη να είναι πολύ σημαντικά στις μέρες μας». συμπλήρωσαν.

Μια χρήσιμη πληροφορία για όλα τα παιδιά και τους γονείς, μάς έδωσε η κυρία Τζιούμα, κάνοντας μας γνωστό πως κάτι καινούργιο έχει προκύψει «με το ΑΜΚΑ και μόνο ακόμα και εάν είναι ανασφάλιστο ένα παιδί μπορεί να πάει στο νοσοκομείο και να κάνει το εμβόλιο του», είπε χαρακτηριστικά.

Οι γιατροί θα βρίσκονται και την Κυριακή 26 Απριλίου και πάλι στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο και στην Πλατεία Πετρινού, από τις 09:00 το πρωί ως τις 2.00 το μεσημέρι.


Μ.Σ.




kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog