Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Μιχάλης Χαλκίδης και Ανδρέας Λυκουρέτζος στην Αρκαδία

---Σε περιοδεία στο Νομό Αρκαδίας βρέθηκε την Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010, ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Δημοσίων Έργων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ημαθίας, κ. Μιχάλης Χαλκίδης,
συνοδευόμενος από το βουλευτή Αρκαδίας και π. Υφυπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, προκειμένου να ενημερωθεί από τους φορείς του Νομού σχετικά με την εξέλιξη των αναπτυξιακών έργων στην περιοχή.
---Επισκέφτηκε την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τη Νομαρχία Αρκαδίας, καθώς και το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ).

---Στην επίσκεψή του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Τομεάρχης Δημοσίων Έργων της Νέας Δημοκρατίας συζήτησε όλα τα θέματα ανάπτυξης της περιοχής με το Γεν. Γραμματέα κ. Φώτη Χατζημιχάλη και στάθηκε, κυρίως, στο «έργο πρώτης προτεραιότητας» -όπως το χαρακτήρισε- που είναι η κατασκευή του οδικού άξονα Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και Λεύκτρο-Σπάρτη.
Όπως συμφώνησε και ο Γεν. Γραμματέας κ. Χατζημιχάλης, επιβάλλεται να συνεχιστεί η χρηματοδότηση του έργου, που καλύπτεται με σύμβαση παραχώρησης, ώστε το έργο να συνεχίσει να υλοποιείται με εντατικούς ρυθμούς.

---Στην επίσκεψή του στη Νομαρχία Αρκαδίας, ο κ. Χαλκίδης συνεργάστηκε με το Νομάρχη κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

---Οι επαφές του Τομεάρχη Δημοσίων Έργων κ. Μιχάλη Χαλκίδη ολοκληρώθηκαν με την επίσκεψή του στο Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του ΤΕΕ, όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο κα. Χ. Τσιώλη και τη διοικούσα Επιτροπή, όπως και με το σύνδεσμο εργοληπτών Αρκαδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog