Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Συγκέντρωση – σύσκεψη τη Δευτέρα για το σιδηρόδρομο στην Πελοπόννησο

Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Μεσσηνίας κατά τη συνεδρίασή του την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010, ομόφωνα αποφάσισε να καλέσει την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010 στις 6:00 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» όλους τους φορείς του νομού που συμμετέχουν στην «Πανπελοποννησιακή Επιτροπή Αγώνα για τη σωτηρία του σιδηροδρόμου», τους εργαζόμενους του ΟΣΕ και τους πολίτες του νομού που ενδιαφέρονται για το μέλλον του σιδηροδρόμου, για να ενημερωθούμε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και τον Σύνδεσμο Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου για τις εξελίξεις στον ΟΣΕ, την κατάσταση και τις προοπτικές του δικτύου της Πελοποννήσου και να αποφασίσουμε το πώς από κοινού θα αντιδράσουμε στις αρνητικές εξελίξεις για το μέλλον του ώστε να μην κλείσει το σιδηροδρομικό δίκτυο της Πελοποννήσου και το μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στην Καλαμάτα.

4 σχόλια:

  1. Καλώ όσους συμμετέχουν στην «Πανπελοποννησιακή Επιτροπή Αγώνα για τη σωτηρία του σιδηροδρόμου», τους εργαζόμενους του ΟΣΕ και τους πολίτες του νομού που ενδιαφέρονται για το μέλλον του σιδηροδρόμου να πάνε στο Ίσιωμα Καρυών και να μας πουν πως βρέθηκαν οι τραβέρσες εκεί.




    Εκ των έσω ξεκινάει φίλοι μου η σωτηρία του ΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς θα τις αγόρασαν από τον ΟΣΕ, εκτός και τις βρήκαν... πεταμένες στο δρόμο και τις πήραν. ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ντροπή τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας σήμερα κσι είναι μεγάλη ντροπή αυτό που γίνετ;ι με τον ΟΣΕ που δυστυχώς διαχειρίζεται και ξεπουλάει ο "δικός" μας Ρέππας. Είνασι παγκόσμια πρωτιά ένας οργανισμός μονοπώλειο να είναι ελλειμματικός. Τι σκατά κανούν οι κοπρίτες που τον διοικουν τόσα χρόνια; Δε χόρτασαν τον άμπακο; Ποιός πλήρωσε για τα σκάνδαλα του ΟΣΕ; Ποιός πλήρωσε για τα εκατομμύρια ευρώ που π΄πηγαν στο βρόντο με τις επισκευές στη γραμμή Τρίπολης - Καλαμάτας; Ποιός πλήρωσε που οι γαλαρίες ήταν κοντές για να χωρέσουν το ύψος των βαγονιών. Και τώρα έρχεται ο Ρέππας να τον ξεπουλήσει όπως ο Χατζιδάκης την Ολυμπιακή. Αλλά να β΄λαλλει καλά στο μυαλό του ο Αρκαδάρχης το χουνέρι που έπαθε ο Χατζιδάκις θα είναι πτάισμα μπροστά σ' αυτό που θα πάθει ο ίδιος. Τα γιούρτια ξυνίσανε καιοι ντομ.ατες σαπίσανε στην Αρκαδία. Ας έρθει μια βόλτα κατά κάτων να κυκλοφορήσει στη ΙΒ ένα απόγευμα να του πούθμεμπράβο. Αλλα΄ξέρει τι θα πάθει και΄γι αυτό δεν πήγε ούτε στις φανφάρες του εθνικού δρόμου Στο Καλογερικό. Δεν θα περιοριστεί μοναχά στα φάσκελα ο κόσμος Δημητράκη. Έλα κάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι κρατικοδίαιτοι ΠΑΣΟΚΟΙ εκφράζουν την συμπαράστασή τους , στους συντρόφους τους του ΟΣΕ, με χυδαία κριτική στο κο Ρεπα.
    Όταν όμως τους διόριζε ο κος Ρέπας ήταν καλός, τώρα που λέει την αλήθεια έγινε κακός.
    Ο κος Ρέπας περνούσε και θα περνάει με ψηλά το κεφάλι τη ΙΒ απειλές και τραμπουκισμοί δεν θ περάσουν.
    Οι Αρχές και ο Νόμος θα υπερισχύσουν των Τραμπούκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog