Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Θα χτίσουν νέες φυλακές σε Μεσσηνία ή Αρκαδία

Αποκαλυπτικό έγγραφο Καστανίδη προς Τατούλη για εξεύρεση οικοπέδου

Οι νέες φυλακές θα εξυπηρετούν το Εφετείο Καλαμάτας, ενώ θα κλείσουν της Τρίπολης
Τον κατάλληλο χώρο για την ανέγερση Φυλακών στους νομούς Αρκαδίας ή Μεσσηνίας αναζητεί το υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως αποκαλύπτεται στο έγγραφο, που έλαβε η περιφέρεια Πελοποννήσου από τον υπουργό Χάρη Καστανίδη.
Το έγγραφο μεταξύ άλλων αναφέρει:
Σύμφωνα με το ισχύον Ειδικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Καταστημάτων Κράτησης, στην περιφέρεια προβλέπεται να ανεγερθεί μελλοντικά ένα ακόμα Γενικό Κατάστημα Κράτησης.
Με δεδομένο ότι το κατάστημα αυτό θα εξυπηρετεί το Εφετείο Καλαμάτας, θα πρέπει να έχει ικανοποιητική οδική σύνδεση με αυτήν. Αναζητούνται επομένως κατάλληλα γήπεδα για την ανέγερση του νέου καταστήματος κράτησης στους νομούς Αρκαδίας και Μεσσηνίας. Μετά την ανέγερση του θα καταργηθεί η υφιστάμενη Δικαστική Φυλακή Τρίπολης.

4 σχόλια:

  1. ΑΠΟΡΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ?????????????
    ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΩ..ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ....ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ/Η ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ? ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ? ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΝΑΡΚΗ! ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog